Диляна Попова отказа любимата си алкохолна напитка заради бебето

1937
25 Май 2014, 13:30


Нашумялата в последните месеци с това, че разведе актьора Асен Блатечки, Диляна Попова, засега го раздава като примерна бременееща жена. Красивата моделка отказала напитката, която не пропускала при всяко нощно парти допреди да установи, че ще става майка – абсента, научи HotArena.net.

 

Хубавици от модните среди разказват, че Диляна била любителка на по-нетрадиционни алкохоли, какъвто е абсентът. Легенди се носели за бездънната глътка на моделката. Само допреди няколко месеца в компанията й трудно й хващили погълнатато количество. Почти нямало случай синооката актриса да си тръгва от купон, преди да пресуши поне десетина чашки, пише в. „Уикенд“.

 

Диляна дори се гордеела със своя рекорд: „Един купон не е купон без алкохол. Никой не ми вярва, когато разправям как веднъж изпих 12 абсента. Всички се чудят как след това никак немалко количество съм се прибрала вкъщи. Без проблем! Аз си знам границата, пия и помня. Абсентът е много готин – повдига те, става ти едно халюциногенно, не знам защо”.

 

Едва наскоро, след като забременяла и била предупредена от лекарите си, че трябва да внимава със спиртните напитки и след безброй пъти злоупотрева с абсента, Попова все пак се поинтересувала на какво се дължи т.нар от нея халюциногенното чувство. Важна съставка в известната и като напитката на Дявола течност се явява веществото монотерпин, познато още като туйон. Това е нервно-паралитична отрова, която не е напълно изучена и се предполага, че притежава накротично действие. Туйолът се съдържа в горчивия пелин, който пък е основният компонент на горчивия абсент. Той бил забранен за употреба във Франция и САЩ в края на 19 и началото на 20. век, след като хората, консумиращи абсент изглеждали много зле - разсеян поглед, нервност, граничеща с истерия.

 

Манекенката останала потресена от всичко това и, за щастие, стигнала да заключението, че допреди време чисто и просто се дрогирала с лека легална дрога. Бъдещата майка, който заради бременността си си наложи да ограничи до минимум и другия си порок, цигарите, се зарекла да не близне повече от дяволската напитка. В близкото й обкръжение обаче не вярват много-много на Диляна, тъй като, както вече споменахме, открай време тя не е сред жените въздържателки. Попова вкарала алкохол в кръвта си за пръв път на 15 години със зверско напиване с приятелки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 4 години
-3
ku4ka
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени