Диляна Попова проговори за гаджетата си! (Вижте какво сподели)

3275
27 Декември 2013, 17:30


Моделката се учи непрекъснато да бъде сама и споделя, че с времето дори започнало да и харесва. Но също така се страхува, че светът ще започне да се разпада, а тогава до нея няма да има никой, разбра HotArena.net.

 

По думите й се разбира, че е доста разочарована от своите любови. Всичките й партньори са изисквали нещо от нея и не я приемали такава каквато е, със собствените й желания. Да си стои вкъщи, да готви и да чака любимия си да се прибере по копринена нощница е едно от най-нелепите неща, пред които Диляна е прекланяла глава.

 

Отишла е да си купи подобна нощница и разказва, че се е представила на приятелката си Яна Грудева. Много се смяли на нелепата гледка.

 

Заявява, че във връзките си никой не я е накарал да се чувства добре. Ако й се е случвало е било веднъж и то за кратко. За друг споделя, че не харесвал стила й на обличане, приемал я като „хипи“.

 

„Уважавам чуждите желания, но не мога да вървя против моите. Прилича ми на изнудване.“, категорична е красавицата.

 

Заради своя любов, вероятно говори за Дичо, се е преместила от Плевен в София. Прави куп компромиси, които счита, чеднес не би направила. Заради него се е научила да приема по-леко разделите и да продължи сама, докато не срещне друг.

 

Спомня си как се е разделила с гадже – пътували, докато на пътя им не се изпречило куче, а Диляна е луда на тема кучета. Помолила приятеля си да го заобиколи, но той минал през него. Плакала през останалия път и решила, че с този човек няма бъдеще, пише сп. „Story“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени