Дими проговори: Съсипан съм!

5684
12 Декември 2012, 16:00


„Съсипан съм! Ще летя за Лондон“. Това са последните думи на брадъра Дими часове след като научава за смъртта на дъщеря си Деметра, разбра HotArena.net.

 


Бившият съквартирант е съобщил за новината само на един от най-близките си приятели. След това изключва телефона си и оттогава е неоткриваем.

 


Заедно с бившата си съпруга Дими отлита за Острова. Там ги чака дъщеря му Ива, която също е в дълбока депресия. Именно младото момиче открива преди дни тялото на сестра си. Ива е в пълен шок и в депресия след смъртта на Деметра.

 


Двете сестри са поддържали хармонична връзка и са се разбирали прекрасно. Имали са прекрасни отношения до деня на смъртта на Деметра.

 


Шокът е голям, а Дими и семейството му още не могат да повярват, че случилото се е истина. „Дими въобще не смята да се връща в България скоро. Ще поостане там — в този момент той може и да има нужда да бъде насаме със себе си, но присъствието му е наложително край Ива. Дъщеря му е съсипана от случилото се„, споделят приятели на Дими.

 


За покойната Деметра се знае, че е била весело, жизнено момиче, което е обичало забавленията, имала е много приятели и не е страдала от липса на внимание.

 


Версията за самоубийство от любов според опечалените е напълно изключена. И обстоятелствата около смъртта й остават загадка, пише „България Днес“.


Междувременно стана ясно, че дъщерята на Дими ще бъде погребана следващата сряда. Самият той съобщи в страницата си в социалната мрежа, че желаещите да си вземат последно сбогом с нея могат да го направят в крематориума "St. Marylebone" в Лондон, пише „24 часа“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени