Димитър Рачков и Мария Игнатова се разделиха след серия изневери, водещата си лягала с Халваджиян (Фото)

9166
25 Юли 2016, 09:36


Димитър Рачков и Мария Игнатова са окончателно разделени, дочу пикантния слух HotArena.

След серия скъсвания и събирания двамата си били казали окончателно „сбогом" и пътищата им се разделили. Причината - серия изневери от страна и на двамата, благодарение на които станало ясно, че те вече нямат бъдеще заедно.

Истината за раздялата на русокосата водеща и комика лъсна на рождения ден на Кремена Халваджиян. Партито, за което „Всеки ден" писа, бе миналата седмица. Заплеснати да наблюдават ексцентричната рожденичка и нейното семейство обаче, на много малко от гостите им направи впечатление, че Мария Игнатова пристигна сама. Досега, колкото и дрязги да е имала тя с мъжа до себе си Димитър Рачков, двамата винаги са вървели в комплект по светски събития. За първи път не беше ясно къде е силната половинка в двойката.

Самата Мария избягваше темата за Рачков, но и присъстващите на партито проявиха достатъчно такт, за да не питат къде е той. Блондинката изглеждаше усмихната и лъчезарна. Сред гостите обаче се разнесе слух, че това било само поза.

За раздели между Митко и Мария се говори от години. Двамата нерядко са били скарани и дори са опитвали да живеят поотделно, но това винаги е отминавало за няколко дни. Според познати на двойката сега случаят е различен. Бившите влюбени били направили разбор на връзката си и стигнали до извода, че тя отдавна е изчерпана.

За това говорят и серията изневери от страна и на двамата, особено на нежната половинка. За Мария Игнатова се говори, че със сигурност е била любовница на Магърдич Халваджиян, за което съпругата му Кремена знаела, но нямала нищо против. Тя приемала кръшкането, смятайки, че е неразделна част от брака. Затова давала пълна свобода на мъжа си да си ляга с която иска, стига след това да се връща при нея. Той от своя страна й отвръщал със същата толерантност.

Игнатова е била в леглото и на популярен банкер. Въпросният баровец бе на партито на Кремена, но пристигна със съпругата си, а единственото, което Мария си позволи да направи относно персоната му, бе да се задържи за няколко минути край една маса с него. Самият Рачков не е стоял мирен през времето на връзката им. Последната му известна забивка бе с фолкаджийката Преслава, но така и не е ясно дали нещата са стигнали до консумация.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Данелия
Преди 1 година
0
Давала му пълна свобода,ами как няма да му дава.Милионер как бъде не се изтърва.Я да нямаше пари друга песен щеше да запее.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xxl
Преди 1 година
0
Затова давала пълна свобода на мъжа си да си ляга с която иска, стига след това да се връща при нея - S PARI!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
Преди 1 година
0
Олелееееее..........коя от коя,по-красавици.........ахаха.Уплах хванах.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ричи
Преди 1 година
-1
Толкова пъти сме чели за подобна раздяла, че и сега ще претръпнем. Лято е и няма какво да се пише.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени