Димитър Динев инвестира в кариерата на Емануела! (ВИЖ КАК + Ново фото с коремче)

6291
20 Август 2014, 14:46


Редакторска плесница

 

Фолк певицата Емануела съвсем се наду, видя HotArena.net. Бъдещият баща на бебето й Димитър Динев я глези и й угажда на всички капризи, като дори е вложил солидна инвестиция в кариерата й на певачка.

 

Скоро се очаква Еми да стигне нивото на колежката си Мария, която преустанови участията си по задимени кръчми и вече разчита изцяло на гаджето си.

 

Emanuelaofficial.com

 

Че синът на Динко Динев е решил да помогне на Емануела във фолк, узна първа Горещата арена. Добре осведомени източници ни разкриха, че първата инвестиция на Димитър била в пиар и реклама. Той платил на програмисти да направят личен, официален сайт на Емануела, където феновете й да разглеждат снимки и да научават последните новини около певицата.

 

Проектът вече е почти готов, домейнът – купен, и дори вече подканва почитателите на Емануела да тръпнат в очакване.

 

Това, разбира се, не е всичко. Още от самото начало Димитър Динев предложил на бъдещата майка на детето му да спре с участията. Изпълнителката с изумрудените очи обаче още не била готова и изчаквала подходящия момент.

 

Междувременно гаджето й бил готов да вложи в Ара Мюзик, така че позициите на Емануела да не изстинат в компанията.

 

„Всичко това е до време и Емануела много добре го осъзнава. Сега е успяла да върже младока с бебе, но утре той ще си намери друга и на певицата ще й остане само една мизерна издръжка. Неслучайно тя не бърза да изостави участията, че да не я забравят феновете“, разсъждават нейни колежки.

 

Междувременно изпълнителката на „Да си плащал“ си изпълнява ангажиментите, като само е забранила да й снимат корема. Бременното коремче на певицата може да видите в галерията по-долу.

 

М. Грозева

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени