Динев плащал масрафите на Емануела? Глупости на търкалета! Певицата 1 месец на море, вижте къде и с кой (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/dinev-plashtal-masrafite-na-emanuela-gluposti-na-tarkaleta-pevicata-1-mesec-na-more-vijte-kade-i-s-koi HotArena.net
Динев плащал масрафите на Емануела? Глупости на търкалета! Певицата 1 месец на море,  вижте къде и с кой (Снимки)
От началото на юни фолк дивата Емануела е на почивка в баровски  апартамент в луксозен комплекс до Слънчев бряг. Там певицата ще остане до края на месеца в компанията на сина си от Митко Динев, научи HotArena.

Оказва се, че Емануела е платила сама цялата почивка, без да получи или да иска и един лев от бащата на детето. Милионерският наследник дори и не си е направил устата да финансира почивката на детето си, научи HotArena.

Според наши източници близки до Динев, той от две години не дава нищо на Емануела, противно на слуховете които сам разпространява за това колко е щедър.

\"Детето си е мое и аз ще си го гледам. Не искам помощ от никого. Темата \"Диневи\" за мен е приключена и не искам повече да я коментирам\", заяви в интервю певицата, която е категорична, че за нея към този момент приоритет са единствено двамата й синове и кариерата.

11 Коментара

Милена

преди 7 години

"Вижте къде и с кой" /снимки/....Е, къде са снимките Ви? Защо ли пишете само лъжи?

Коментирай

??

преди 7 години

Как така къде и с кого. На село с кокошките на баба.

Коментирай

преди 7 години

Хубава снимка.

Коментирай

Милена

преди 7 години

На село не е лошо ,селските като теб отблъскват завистлив и неуспял човек си..убедена съм!!!Въпросителните показват,че дори не знаеш коя си! Много жалко за теб

Коментирай

Зелин

преди 7 години

Толкова сте завистливи ,че не може да го бъде....къде е ..с кого е....ами да тя е на море ...вие можете само да обсъждате... нейния прекрасен,разнообразен живот и да се изяждат е от яд.

Коментирай

Емануела е зла и нещастна-ФАКТ!

преди 7 години

Да, да глупости на търкалета, живота на Емануела прекрасен и разнообразен? Ако беше такъв, щеше да му се наслаждава пълноценно, а не да си излива злобата към бащата на детето й чрез глупавите си, посредствени текстчета на песни и повърхностни статусчета! Проблема на Емануела е точно там, че Динев грамн не се вълнува от нея, и точно затова е активизирала жълтите сайтчета, та да може после да ги споделя в профила си и да казва "Колко вярно" е всичко написано! Щастливите хора не правят така, а тя от демонстрации и просташко поведение само пада в очите на всички!

Коментирай

Кремена, Силвия

преди 7 години

Дреме и на Емануела за тоя неосъзнатия ! Има кой да се грижи за нея и за детето и ! По добре да е далече от тоя и да не се занимава с него .... Живей си живота, скъпа и не пречи на боклука да продължава да се излага , ние сме с теб , детето и .....!

Коментирай

Petur q

преди 7 години

E na toq mu se raskaza igrata. Kak da nee go interesuva kat se chidu s koq mursha da zabravi za jena si, ama nali parite sa mu po vajni i sega hodi kato odaren, videl i sme go ! I mai ima psiho otkloneniq.

Коментирай

Петко

преди 7 години

Които познава Емануела знае колко е щастлива в момента и какво преживява , даже не съм сигорен какво да коментирам ! Жената си е с детето на море, работи и се радва на живота си . Пишете глупости и незнаете нищо

Коментирай

Dr. Bogdanov

преди 7 години

Mujete koito se otkazvat ot decata im ne obichat maikite ! Ako toq ne se interesuva ot deteto im nachi ne obicha Emanuela, a tq pak kak strada kato q gledam, znachi sa se oredili i dvamata

Коментирай

tapanari

преди 7 години

Kakvi gluposti ot 2 godini ne daval nishto na deteto si :D minaloto lqto rabotih v sveti vlas vseki den q vijdah drebniq oskuban trol s risuvani vejdi - emanuela vseki den q vijdah v sveti vlas da se razkarva s kolichkata i deteto i bqha oshte dvamata minaloto lqto !aloo malko si sverete informaciqta hot arena - bokluci

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.