Диневи заключиха Емануела в златна клетка! Вижте какви забрани й налагат

https://hotarena.net/az-jenata/dinevi-zakliuchiha-emanuela-v-zlatna-kletka-vijte-kakvi-zabrani-i-nalagat HotArena.net
Диневи заключиха Емануела в златна клетка! Вижте какви забрани й налагат

Да си снаха на най-богата фамилия по Черноморието може да се окаже не толкова апетитна хапка, убеди се HotArena.

 

Фолк певицата Емануела е като в златна клетка в империята на Диневи, където я държат под ключ.

 

Изпълнителката цяло лято ще бъде на морето в един от хотелите на фамилията в Свети Влас, заедно със първородния внук на Диневи – бебето Димитър.

 

„По цял ден не излиза от хотелската стая, гледа бебето, храни го и го приспива. Таткото го няма, той си има свой бизнес и я оставя сама“, разказват запознати.

 

Фамилията пък й е забранила да обикаля обществени места с бебето, за да не я снимат папараци.

 

Диневи винаги са странели от публичността и за разлика от Емануела, не обичат да се шуми около тях.

 

Ето защо свекърите й забранили дори да се снима с Митко Динев, за да не публикува снимката им в социалната мрежа. Нямала право да показва и какво е ежедневието й във Фейсбук, за да не види широката общественост лукса на Диневи, пише в. Галерия.

6 Коментара

Жоро

преди 8 години

Те си имат частни плажове,та няма нужда да се бута с папараци на обществени места.Мислят за сигурността ѝ , грижат се за нея. А такава златна клетка „дай,Боже,всекиму“ ,какво по-хубаво от това да е с детето си неотлъчно няколко месеца.Вие не сте ли преживели това с децата си,та го наричате „затвор“?!

Коментирай

777

преди 8 години

Голям късмет извади Емануела с това момче-младо,богато, красиво и образовано. И детенцето и е много сладко. Да са живи и здрави. Дано този път е намерила точният човек, който да я укроти.

Коментирай

Елвира

преди 8 години

Елате да я видите колко е заключена. По цял ден мери улиците във Влас, с бебе, без бебе, с приятелка. В ежедневието си е толкова невзрачна, че човек само по гласа може да я познае. Tакава е звезда, че никой не я отразява...

Коментирай

e de.......

преди 8 години

Prestanete veche de!!Kakvo ste se zarafali sega s Emanuela! Neka si jivee jivota,neka se radva spokoino na maja i deteto si!Kakvo tarsite samo da okalqte i da opliuete........bedni dushi ste! Zashto ne napishete kak jivee Lozanova sega,kolko e shtastliva i dovolna ot jivota si! Tq e vav vechniqt si dusheven zatvor,lishena ot vsichko,zashtoto e adski zla i kuha.....ne pishete,nali........ Sega moje da mi zatriete komentara,zashtoto go imate tozi navik.Kato ne vi iznasq i HOP...........xaxaxa!!

Коментирай

???

преди 8 години

А, дано, ама надали! :

Коментирай

нееее

преди 8 години

И тук няма да У-вари боба.... Тъпото си е тъпо! A и курвалъка е до гроб. Ще му се отворят очите и на това заблудено момче.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.