Динко 2 нападна оригинала: Не струва и пет пари, бие жени, може да посегне и на мен!

968
20 Януари 2018, 10:23


Ловеца на бежанци Динко Вълев и неговият последовател Марио Ангелов (известен като Динко 2) са в тежък конфликт, научи HotArena.

Двамата си отправят закани по телефона и се обиждат с вулгарни изрази. Динко се заканил, че ще съди Ангелов, задето му пуснал телефонния номер в социалните мрежи и непознати тормозят Вълев по телефона от две седмици. 

Именно след като се сдобил с телефонния номер на Динко, Марио го потърсил да поиска помощ в залавянето на нелегално пребиваващи бежанци. Но вместо подкрепа Динко 2 получил редица закани и вулгарни обръщения. „Не ме занимавай с глупости, бе!“, изригнал Динко.

„Със или без Динко ще се справим. Той е човек само на думи, няма никакви действия. От какво да ме е страх, няма да ме осъди“. Според Марио действията на Динко не струват и пет пари, а това, което говори, са безсмислени неща. „Тоя бие жени, няма да се учудя да посегне и на мен, но нека дойде“.

Пред „България днес“ Динко заявява:

„За мишки и сополанковци няма да говоря. То е достатъчно ясно, че този Марио използва моето име за да стане известен. Непрекъснато съм му в устата, не знаех, че съществува. Имам ужасно много по-важна работа, от това да се занимавам с тоя, на един шамар живот е“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени