Динко Динев заряза внучето! Малкият Митко ще расте без дядо (Всичко за драмата)

4853
05 Февруари 2015, 14:00


Първородният внук на фамилия Диневи ще расте без дядо, узна HotArena.

 

Откакто детето се е родило, Динко Динев не ще и да чуе за него, нито го е виждал.

 

Олигархът бил непреклонен още от мига, в който разбрал, че синът му ще има дете от чалга певицата със скандален имидж Емануела.

 

Не само че била фолкаджийка, ами и вече има един брак зад гърба си, и едно дете от трети мъж, плюс още куп скандални афери.

 

Затова и Динко Динев направил така, че раждането на Емануела да съвпада с пътуването му до Тайланд, за да не присъства.

 

Макар екзотичното пътешествие отдавна да е приключило, Динко Динев продължавал да се прави, че няма внук. Откакто Димитър и Емануела се прибрали с бебето в апартамента й в „Бояна”, местните клюкарки били нащрек за момента, в който пред луксозната кооперация ще се паркира кортежът на милионера.

 

По думите на приказливите съседки, младите родители все още не са имали тази чест край бебешката люлка на сина им да пристъпи дядо му Динко, пише Уикенд.

 

Милионерът въобще не се интересувал от Димитър Динев-младши нито от баща му и майка му. Ако се вярва на мълвата, възрастният Динев и неговият син Димитър не са си разменили и една дума почти от началото на бременността на певицата.

 

„Човек като се затрупа с пари, се замозабравя. Тръгнал да съди Емануела, била с лоша слава, била скандална, такава, онакава… А защо не погледне себе си? 6 деца от четири жени! Тръгнал точно той морал да раздава. Срамота!”, бърборят възмутени чалга певици.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени