Дива истерия заради Милен Цветков! (Фенки го преследват и на 50)

1261
28 Юли 2016, 12:00


Милен Цветков гони вече 50 години, но продължава да е идол за млади и стари моми. Водещият на „Часът на Милен Цветков” може да е с посребрени коси, но още вълнува фенките си като едно време, дочу HotArena.

Журналистът, който има зад гърба си един брак и в момента е във връзка с 20 години по-млада жена, жъне сериозни успехи сред нежния пол. Дамите твърдят, че арогантното му поведение, съчетано с цинизъм и хумор, са нещата, които го правят така привлекателен.

Много от тях са категорични, че всички слухове за двойната ориентация на журналиста са силно преувеличени. И са убедени, че са пуснати от негови зложелатели, които използват приятелските му отношения с хомосексуалисти.

„Милен има нестандартно чувство за хумор, което трудно се приема от еснафите. Затова и пуснаха слух, че е обратен, в което няма нищо вярно”, разкриват негови близки.

Самият Цветков има достатъчно много завоевания зад гърба си, за да не се смущава от слуховете по свой адрес. Той е горд татко на дъщеря Калина, от брака си с Йорданка Начева.


А преди 4 години, приятелката му Ивета го дари със син Боян.

Двамата се събираха и разделяха многократно, като журналистът поддържаше мнението, че е нормално мъжът на средна възраст да си пада по агнешко. После обаче се кротна и в момента двамата поддържат хармонична връзка, пише "България днес".

Дори 50-годишния си юбилей, журналистът ще посрещне в компанията на Ивета и на сина си Боян, който Цветков обожава. Щастливият татко, освен това гледа да прекара всяка свободна минута с малкото момче.


„Милен открай време знае, че жените го харесват, но си е избрал позата да се държи надменно с тях, защото смята, че така е по-загадъчен и дамите по-лесно ще му се вържат”, разкрива негов колега.


Дами, които са имали вземане–даване с него, обаче го определят като егоцентрик, който твърде много налага мнението си и отблъсква по-свободолюбивите от тях.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени