Джаро ПОТРЕСЕН: Как ще избягам, без да си платя?! (Бил избомбил заведение в Бургас)

2617
18 Юли 2014, 14:00


Михаил Билалов реагира като ужилен на „новината”, че е избягал от бургаско заведение, без да си плати сметката от 20 лева, научи HotArena.net.

 

Редица вестници и сайтове тиражираха вестта, че Джаро ял и пил на аванта в непретенциозен бар в морския град.

 

,,Това са пълни глупости! Правят си реклама на мой гръб, няма такова нещо! Потресен съм от тази долна лъжа”, заяви Билалов вчера само за в. „Всеки ден”.

 

Ден по-рано управител на бургаско заведение разказа: „Това е потресаващо за мен и бих искал повече хора да разберат колко струват българските звезди. Михаил Билалов беше клиент в заведението, на което съм управител и за да стане част от обща снимка с персонала ни струваше 20 лева.

 

Сервитьорките, млади момичета, пожелали снимка с него и вместо с удоволствие да позира с тях, той отсякъл, че в замяна поръчаното на масата ще е безплатно. Потресаващо е, сметката им беше 20,02 лева, но той стана и си тръгна, без да плати. Явно като цена на снимката". Според него Джаро умишлено си тръгнал, без да остани нито пари за сметката си, нито бакшиш.

 

,,Искат малко известност и я получиха на мой гръб. Имам предположения, че някой е получил пари за да пусне това във ,,Фейсбук” и медиите. Въобще не се спомням кое е въпросното заведение, но ще проуча и ще изпратя на управителя едно шише уиски лично от мен”, отсече звездата от ,,Под прикритие”, който е родом от Бургас.

 

,,Двете сервитьорки дойдоха да се снимат с мен, но съм убеден, че си платих сметката. Винаги си плащам сметките, даже оставям повече отколкото трябва. До сега не е имало случай да си тръгна без да платя, няма и да има такъв. Живял съм десетилетия във Франция, където безплатен обяд няма”, заключи възмутеният Михаил Билалов. Той великодушно отсече, че няма да съди клеветниците, защото не му се занимавало с „подобни глупости”.

 

 

 




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени