Джаро практикувал нестандартни пози с японската си съпруга! Падал си по грубостите и играчките в леглото

1356
10 Март 2017, 16:00


Михаил Билалов бил привърженик на садо-мазо изпълненията в постелята, както и на други нетрадиционни места извън нея, разбра HotArena.

 

 

Той обожавал, докато прави секс с японската си съпруга Санае, да чувства и да причинява на половинката си допустима за нея болка. Билалов не бил тиранин и практикувал хард секс само ако жена му била настроена за това. Филмовата звезда обаче признавал, че ненавиждал скучния секс и смисълът бил всеки път двамата със Санае да практикуват различни, най-вече нестандартни пози, и то на най-различни места – било то в банята, на кухненската маса, на бюрото и т.н., пише „Таблоид“.

 

 

Според Михаил Билалов истинският пълноценен секс е именно този до болка и само чрез него той се чувства истински щастлив, пълноценен и зареден с енергия.  Истинският секс се случва първо в главата и за да може да се отдадеш на партньора си и да получиш максимално удоволствие, трябва да имаш фантазия и да знаеш какво и как го искаш.

 

 

Обичайки да експериментират с телата си и страстта си, разкрепостените съпрузи Михаил и Санае от време на време прибягвали и до използването на стимулиращи сексуалната игра атрибути като въжета, белезници, камшици и гумени палки. По принцип обаче актьорът смятал, че тези неща са излишни и човек трябва да достигне до върховен оргазъм без подръчни средства, а само чрез фантазията си. Не изпитвам удоволствие да връзвам жена си като куче, това ми се струва доста първично, споделял още Билалов и добавял, че готовността за експерименти не включвала непременно някой да бъде връзван или да стои с белезници.

 

 

51-годишният актьор, който живее във Франция, все пак признавал, че в миналото опознал добре BDSM-секса, но с напредването на възрастта и той му доскучал и загубил интерес към него. Все пак нямал намерение никак да изхвърли кожените атрибути, скрити добре в гардероба му, които ползвал в случай, че азиатската му жена пожелае да бъде прилично нашляпана по изящното задниче – любимо за нея усещане, водещо до екстаз от съчетанието на болка и възбуда.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени