Джаро в тайна афера с Дарина Павлова (Всичко за любовната история)

2183
21 Юли 2015, 12:00Джаро крие тайна афера с Дарина Павлова от студентските години. Приятели на актьора разказват, че като истински дон Жуан, в младостта си Михаил Билалов оказал внимание на много красавици. Една, от които и Дарина Павлова, научи HotArena.


Според историите на техни състуденти, двамата се запознават във ВИТИЗ. Учат заедно там в началото на 80-те и ги сближава именно фактът, колко са различни.


Още тогава на Билалов му се носи славата на сваляч и разбивач на нежни сърца, а и освен това актьорът е израснал в бохемска среда и е овладял перфектно изкуството да сваля дамите с ум, а не с мускули. Дарина от своя страна е дете на работническата класа, но любознателна и любопитна, заради което лесно се адаптира към неговата среда, пише „Всеки ден“.


Подобно на останалите девойки и Дарина Павлова е запленена от чара на Михаил Билалов, който е с 2 години по-млад от нея. Той пък го раздава тежкарски и като истински Дон Жуан не останал безразличен към колежката си.


Колегите им обаче са категорични, че двамата и да са имали афера, тя е била съвсем кратка. Смята се, че приключението се е случило по време на снимките на филма на Рангел Вълчанов „А сега накъде“ и после всичко е свършило.


Зли езици твърдят, че Дарина отхвърлила Билалов, тъй като искала милионер. Срещайки съпруга си Илия Павлов бързо с отказала от актьорската професия, за да се отдаде на ролята на съпруга на богат бизнесмен.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени