Джейм Франко сваля прокурорско гадже в мрежата (Прави й неприлични предложения)

1209
04 Април 2014, 10:42


17-годишна красавица оплете в мрежите си 35-годишния Джеймс Франко. Известният актьор неочаквано се оказа в центъра на скандал, след като лъсна цялата му кореспонденция с младата хубавица.

 

Люси Клод била на посещение с майка си в Ню Йорк, когато започнала да си пише с Джеймс Франко. Актьорът дори се опитал да я убеди, да се срещне с него в една хотелска стая.

 

Двамата изглежда са се засекли по време на театрална постановка, след която тя отбелязала Франко в една от снимките. Последвал чат в социалната мрежа Инстаграм, по време на който се стигнало до неприлични предложения и идеи за срещи в хотелската стая.

 

Кореспонденцията между двамата изтече в мрежата, а младото момиче отнесе жестоки обиди от феновете на Франко. На актьора също не му се размина—освен общественото порицание, той бе принуден да изтърпи намеци за психическото си състояние, тъй като се увлякъл по два пъти по-младо момиче.

 

В крайна сметка актьорът отговорил на изказванията с официално съобщение. „Защо така се увличате по непълнолетни? Аз не! И се надявам, че родителите ще държат далеч от мен тийнейджърките си“, допълни той.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени