Джена: Джино ми изгуби времето

https://hotarena.net/az-jenata/djena-djino-mi-izgubi-vremeto HotArena.net
Джена: Джино ми изгуби времето

„Изгубих много време с бившия си приятел. Може би се уплаших и не го спрях достатъчно рано. Сега, на базата, на това, което преживявам в момента, мога да кажа, че открих истинската любов“, каза за връзката си с Джино Джена, научи HotArena.

Изпълнителката публично унижи бившето си гадже, като заяви, че връзката им е била грешка. Тя не скри, че смята времето прекарано с него, за напълно изгубено, пише „България днес“.

„Пропилях много време и се увлякох в една връзка, за която спокойно мога да кажа, че беше изгубено време“, изповяда се певицата. Фолк звездата сподели още, че доста бързо се е влюбила в Наско. И дори не може да си представи да изживее живота си с друг мъж.

Той от своя страна е категоричен, че певицата е голямата му любов. „Тя беше единствената от фолк звездите, с които не се бях запознавал досега. Когато я видях от първия момент погледите ни си останаха залепени.

Казах си, че това е моята жена и тя трябва да остане в тази къща“, споделя той.

Двойката вече се сгоди и дори планира сватба. Според някои венчавката ще е в края на пролетта, тъй като влюбените не искат да чакат повече, отколкото е нужно.

6 Коментара

Mirella

преди 8 години

Лика прилика са си с тоя смотльо Наско! Кво и е харесал Джино на тая циганка? Дано си оправи конските зъби за сватбата!

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Как какво, конските зъбаци! А и той е циганин, родата му искат да е циганка.

Коментирай

selski pra4ki!

преди 8 години

a toi mangal pak shtoto stava za neshto? doide tuka v smeshniq big brother i izlaga cqla balgaria i tapite putki kato vas mu povqrvaha ei zatva si ustanete t1pi selski kurvi mangala dobre che sa maikamu i bashtamu i te rabotqt na edno s horatasi imat kamioni muhlioto im har4e parite a stanal na 33 + tova e jiv ciganin ama vie nego vijdate shtot parite go pravqt hubav nali tapi selski kurvi kato vas gotovi ste i s mangalq da ste samo za pari zatva shte e takava darjavata zaradi selskite kurvi a Djena! kakvato i da e iskarala e mnogo pari s peene kvoto i drugo da pravi pee po zavedeniata do sutrinta i tova e trud da vividm vas vecher da ne spite kurvi dolni tapia mangal dodie i vsichki balgarski kurvi se vliubili eit va ste vie prosti kurvi zatova nqma svestni maje shtot nikoi ne iska bokluk kato vas! mangala shte mi go hvalqt tapi ovce vie ste samo za chalmi ..

Коментирай

kurvi prosti

преди 8 години

a toi mangal Djino pak shtoto stava za neshto? doide tuka v smeshniq big brother i izlaga cqla balgaria i tapite putki kato vas mu povqrvaha ei zatva si ustanete t1pi selski kurvi mangala dobre che sa maikamu i bashtamu i te rabotqt na edno s horatasi imat kamioni muhlioto im har4e parite a stanal na 33 + tova e jiv ciganin ama vie nego vijdate shtot parite go pravqt hubav nali tapi selski kurvi kato vas gotovi ste i s mangalq da ste samo za pari zatva shte e takava darjavata zaradi selskite kurvi a Djena! kakvato i da e iskarala e mnogo pari s peene kvoto i drugo da pravi pee po zavedeniata do sutrinta i tova e trud da vividm vas vecher da ne spite kurvi dolni tapia mangal dodie i vsichki balgarski kurvi se vliubili eit va ste vie prosti kurvi zatova nqma svestni maje shtot nikoi ne iska bokluk kato vas! mangala shte mi go hvalqt tapi ovce vie ste samo za chalmi ..

Коментирай

do selskiq kompleksar

преди 8 години

Мхм, жените обожават Джино, а комплексарите като теб го мразят, защото не могат да са като него! Злобей си, не ми дреме!

Коментирай

Нели

преди 8 години

За Джена и Джино впечатленията ми са от екрана и писанията по техен адрес в жълтите медии. Едва ли някой от тях е насилвал другия да му се отдава, още повече да присъства на общи снимки. В тази връзка смятам, че Джена се излага като говори така за бившия си. Бивш, бивш, но все пак го е имало в живота й.Нека са живи и здрави с новата й любов, но да има уважение към миналото! Така ще запази авторитета и на двамата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.