Джена и Джина раждат заедно

2997
18 Януари 2017, 12:00Джена и Джина Стоева са решили да раждат по едно и също време. Две от най-популярните фолк звезди бременеят заедно и планират да станат майки почти едновременно, дочу HotArena.


Но докато Джина Стоева се оттегли в седмия месец, защото бременността започва сериозно да й тежи, то Джена ударно се завърна. Над 8 бона хонорар е получила изпълнителката, за да се яви на участие в столичен клуб.

И тя го направи за всеобща изненада.

Изпълнителката грейна с ефектна черна рокля, видимо разкроена, за да скрива наедрялата й талия. Освен това, за разлика от друг път, съпругата на Малкия Канар предпочита да се въздържа от резки движения и танци, а е доста по-сдържана, пише "България днес".


Джена се омъжи за Атанас Стоев през юли миналата година. Няколко седмици по-късно се разбра, че певицата е бременна.


Около Джина Стоева нещата се случиха почти по същия начин. От година и нещо певицата има връзка, но не я обсъжда. И неочаквано и за нея самата, в края на лятото установила, че е бременна.

Макар да кара относително лека бременност, фолк дивата е прекъснала участията си. „Качих 11 килограма. Не са много, но ми тежат и вече се задъхвам. Продължавам да се движа активно и да се старая да съм в отлична спортна форма, но се усеща, че съм бременна”, споделя изпълнителката.

Тя признава, че в един момент вече й е било доста трудно да се движи и е решила да спре с участията. Освен това събира сили за абитуриентските балове, на които я канят отсега.


„Целият декември не съм слизала от сцената, но започна да ми идва в повече. И се наложи да се спра”, издава още Стоева.
Тя потвърди, че мисли да роди във Франция, но не е взела окончателно решение.

„Сестра ми е там и се занимава именно с акушерство. Но ако замина, ще се наложи да го направя поне месец по-рано.
А след това ще трябва да остана поне още един месец и не знам как ще пътувам с толкова малко бебе в самолет”, споделя тревогите си изпълнителката.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени