Джена към Джино: Когато моето сърце болеше, ти къде беше (певицата му посвети песен, не може да го прежали)

8480
08 Октомври 2015, 11:21


Джена явно още не може да прежали Джино и дори записа песен за него, разбра HotArena.


В новото си парче на певицата говори за предишна болезнена любов, за която всички са й казвали, че ще боли, а тя сега се опитва да загърби и да продължи напред. „Когато моето сърце болеше, ти къде беше?!”, пита Джена.


А към кой друг може да бъде зададен този въпрос, освен към Джино? ВИП брадър и участието на бившия й възлюбен сложили сол в раната й и тя решила да излее душата си в песен.


Джена била изключително обидена, че Джино така и не пожелал да се върне в България, за да бъде с нея, но веднага дотърчал заради хонорара от ВИП брадър. На всичкото отгоре бил поканен в ролята на нейно бивше гадже и трупал слава на неин гръб.


„Заради мен не си дойде, а заради някакво шоу – веднага”, избухнала наранената певица, която се опита да му го върне с новото парче, в чийто клип е предизвикателно секси, явно с посланието „Виж какво изпусна”.


Драматичната любов между Джена и Джино стана публично достояние благодарение на неговото участие в къщата на ВИП-овете. Двамата били лудо влюбени, но явно всеки е избрал да постави кариерата си на първо място, пише „България днес”.


В началото на връзката им, Джена поставяла основите на своята кариера. Когато видяла, че нещата потръгват и славата й се увеличава с всеки изминал ден, тя почнала да моли Георги, както е истинското име на Джино, да остане у нас.


Точно по същото време, неговото семейство се преместило в Америка и започнали семеен бизнес с тирове. Уж на шега, но и при него потръгнало повече от добре. Завладян от идеята за постигане на американската мечта, Джино не пожелал да зареже доходоносния занаят.


Така любовта им станала жертва на кариеризма и днес и двамата, но най-вече Джена, съжаляват какво са изгубили. „Разминаха се”, коментират лаконично запознати с взаимоотношенията им.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди 2 години
0
Така определящият се за бизнесмен- милионер Джино разказа в къщата, че са се запознали преди 2-3 години, когато Джена е пристигнала на турне /ако пеенето в кръчма е такова/ и един негов приятел го е помолил да я закарат до въпросното заведение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
домат от кол
преди 2 години
0
Вие съвсем изтрещяхте бе. Нали тоя е от 18 години в USA а са били гаджета последните две или три години. Що не си четете първо глупостите преди да ги пускате
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 2 години
0
Нали осъзнавате, че шоуто е два месеца, а жената до живот? Джино ако се беше върнал за два месеца, мислите ли, че щеше да помогне на връзката им?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени