Джена на глад и любов до сватбата (Певицата с ново тяло, ама с еднакви рокли)

4178
20 Април 2016, 11:40


Джена най-накрая намери стимул да слави излишните килограми, разбра HotArena.


Влюбените гълъбчета Джена и Наско са в трескава подготовка за сватбата си, която ще бъде съвсем скоро. Докато Стоев няма какво толкова да се гласи, певицата си е навила на пръста, че трябва да е в топ форма за бляскавото събитие. Все пак най-накрая й се отвори парашутът да мине под венчилото, няма да се излага!


Джена явно е хвърлила около на сватбена рокля, за която трябва перфектна фигура, и сега се е нахъсала да я постигне. За целта се е подложила на зверска диета, която включва глад и любов. Певицата не слага почти нищо в уста, но стиска зъби, защото резултатите са видими. Тя наистина е успяла да стопи няколкото килограма отгоре, които все грижливо си отглеждаше.


Докато бе с Джино, Джена блестеше с формите си, но след това се запусна. Откакто е влюбена и сгодена обаче, тя се е мотивирала да си върне предишната форма, за да бъде достойна за мястото до Малкия Канар. Той пък се хвалел наляво и надясно със стойната си бъдеща съпруга, но не искал и дума да става да се подлага на подобни лишения като нея, пише "България днес".


Дано Джена все пак има реален поглед и няма намерение да гладува до самата церемония, че като нищо ще влезе в графата с анорексички, която става все по-голяма. А и освен на килограмите, е добре да обръща внимание и на тоалетите. Певицата сама публикува снимки от две свои участия през два-три дни, на които се е появила с една и съща рокля. Явно тя я прави още по-слаба и не иска да я сменя...Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
н
преди 2 години
0
Аууу! Аз пък не знаех, че е е задължително всеки ден да е с нова рокля! Даже и най-богатите хора по света си повтарят дрехите и хубаво прави. Да не е някоя комплексарка-прахосница, която да живее, за да си сменя дрехите, че да не би някой друг комплексар да кажел нещо?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени