Джена на нож със сестра си: Прави ми черни магии! (Всичко за семейната драма)

https://hotarena.net/laifstail/djena-na-noj-sas-sestra-si-pravi-mi-cherni-magii HotArena.net
Джена на нож със сестра си: Прави ми черни магии! (Всичко за семейната драма)
Джена е в тежък конфликт със сестра си, разбра HotArena.


Фолк звездата от 4 години не говори с по-малката от нея Борислава и напълно я е изолирала от живота си. Родственицата дори не е била канена на сватбата й с Атанас Стоев-Малкия Канар, и никога не е виждала племенника си, потресени са в чалга гилдията.


„Двете имат много особени отношения. Скараха се жестоко преди години, когато Джена си науми, че Борислава е преспала с тогавашното й гадже Джино Бианкалана. Впоследствие си простиха, но внезапно Джена реши, че сестра й иска да спи и с настоящия й мъж. Навсякъде разказва, че Борислава й завижда и й прави черни магии. От години не си говорят и жестоко се кълнат”, разказват в гилдията.


Колежки на певицата са потресени от факта, че тя напълно е зачеркнала и родителите от живота си, след като от години не говори със сестра си. Джена се сопнала на възрастните хора, че заели страната на Борислава, а не на нея. Певицата не покани майка си и баща си на рождения ден на първородното им внуче. Преди седмици наследникът на Джена и съпругът й Атанас Атанасов – младши навърши една годинка. На всички клипове и снимки, които чалга дивата публикува в социалните мрежи, присъстват единствено свекърът и свекърва й. Собствените родители обаче ги няма нито на снимки, нито в живота на малкия Наско. 


Майката на Джена приела много тежко този факт. Всеки път когато се обадела на звездата си щерка, тя нямала време да говори и набързо приключвала телефонния разговор. За сметка на това Джена приела родителите на съпруга си – музикантите от орк. „Канарите” Атанас Стоев и Надя Стоева. Дори се обръщала към тях с „мамо“ и „татко“. Биологичните си родители обаче не почитала, предават от Уикенд.

7 Коментара

.

преди 6 години

Marsha

Коментирай

мая

преди 6 години

Джино казваше,че Джена била добро момиче.Виждала съм я още като прохождаща певица в едно заведение в нашия град.Беше с някого и обсъждаше плакат,но така го обсъждаше,че да забележим всички.Гледах и филмче за гастрола й в Америка-върви като патка високомерно и няколко мъже,включително и Джино й слугуват.Това за пред камерите.Сигурна съм,че световните звезди са по-земни.У уж са голямата работа пък наистина е смешно мъжа й да кара колата на Джино.

Коментирай

Xristina Ilieva

преди 6 години

Pazi boje,sliapo da progledne! Sthe doide i neiniyat chas!

Коментирай

кати

преди 6 години

За каква се изживява,това семпло,безлично и бездарно момиче!Омъжи се за някакъв певец там и си мисли,че е хванала попа за расото!Айде слез на земята и си се върни на село да копаеш градината,за това може и да ставаш,мила ми .......не ти знам и името даже,но не е Джена!

Коментирай

fjek

преди 6 години

ciganski drami

Коментирай

Името

преди 6 години

Рожденото й име е Десислава, но пишеше, че си е сменила името на Джена. Хората се променят коренно особено, когато станат известни или забогатеят. Рано или късно ще се помирят. Кръвта вода не става!

Коментирай

Верно Цигански Драми !

преди 6 години

Тая ми е толко пък тъпа с двата заешки зъба дето между тях може палеца ми да мине бегайте от тука!Грозница и сестра и циганката и тя е грозна!Ад цялата циганска фамилия са гадни

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.