Джена не иска да се показва пред хора! Ходи по магазините дегизирана, търси си нови продуценти (Подробности)

7723
21 Февруари 2017, 15:00


Поп фолк певицата Джена съвсем изчезна от светските среди след сватбата с Атанас Стоев и след последвалата бременност, узна HotArena.

 

 

Оказа се, че ако реши да излиза, Джена се дегизирала така че да е възможно най-трудно разпознаваема. Така например преди няколко дни кръстосвала столичен мол с майка си. Със слънчевите очила и лятната шапка певицата почти не приличала на себе си.

 

 

Изпълнителката обиколила без особен ентусиазъм няколко магазина, след което си тръгнала, като нито за миг не махнала дегизировката и през цялото време била начумерена, пише „Шоу“.

 

 

В светските среди се говори, че Джена ще напуска Пайнер и си търси нови продуценти. В компанията само Преслава се толерирала, докато останалите все били на заден план. Миналата година Джена дори не посети концерта за рождения ден на телевизията, оправдавайки се с бременността си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
gluposti
Преди 1 година
0
това са лъжи, джена пееше по участия до преди 3 седмици, но вече е в напреднала бременност в края на 7 месец е и излезе в майчинство- това е съвсем нормално..джена няма да напуска пайнер защото и тя и мъжа и и родителите му са в тази компания от самото начало и винаги са били толерирани и подкрепяни от продуцентите си
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени