Джена не покани сестра си на сватбата, пияна от щастие певицата забрави за най-близкия си човек

https://hotarena.net/laifstail/djena-ne-pokani-sestra-si-na-svatbata-piiana-ot-shtastie-pevicata-zabravi-za-nai-blizkiia-si-chovek HotArena.net
Джена не покани сестра си на сватбата, пияна от щастие певицата забрави за най-близкия си човек
На пищната сватба на Джена присъстваха над 300 гости, но на нея място за сестрата на певицата нямаше, научи HotArena.

Борислава дълги години бе много близка със сестра си и дори живееше с нея. Сега обаче двете не могат да се понасят. Разривът между Борислава и кака й настъпил, когато Джена помолила по-малкото момиче да се изнесе от дома й, защото искала да заживее на спокойствие с Атанас Стоев - младши, за когото и в крайна сметка се омъжи, пише \"България днес\".

Близки до семейството на Джена твърдят, че Борислава била принудена да се справя сама, да търси квартира и нова работа, накрая се изнесла в чужбина. Самата Джена обаче по никакъв начин не се трогнала от съдбата на сестра си и не предложила никаква помощ. 

Джена вече има ново семейство, тя е част от фамилията на оркестър \"Кристали\". Близки до певицата твърдят още, че тя спечелила от сватбата си, независимо от това, че се изръсила много пари. По стар ромски обичай гостите били инструктирани да не носят подаръци, а пари, така Джена получила над 500 000 лева.

19 Коментара

;)))

преди 7 години

Ха ха ха орк."Кристали" големи смешници сте!!!

Коментирай

н.к.

преди 7 години

оркестър кристали?

Коментирай

Тодор П

преди 7 години

Бухахаха ще припадна с вАС, некадърници!

Коментирай

pff

преди 7 години

Борислава била принудена да се справя сама, да търси квартира и нова работа.... и къде е проблема на това нещо? Тази сестра цял живот ще прекара в чужд дом с чужди пари ли ? Много ясно, че идва време, в което трябва да започне да се справя сама. А относно това, че не е поканена на сватбата - щом са скарани, не виждам за какво да я кани, при положение, че не си говорят.

Коментирай

123

преди 7 години

На 100% подкрепям коментара! А вие, които пишете статията случайно издържатели ли сестра си или брат си, а?! Джена да не е някаква милионерка, че цял живот сестра й да е на ясла при нея?! Тая Борислава е поне на 27-28 години, ами нормално на тази възраст да си самостоятелен човек, да работиш и да се издържаш! Праввилно, че Джена не е поканила тази неблагодарница на сватбата си. Толкова години я дундурка, а онуй взе та я злепостави пред цялата страна, а Джена е градила име, а тая и оня смотльо Гино искаха с лека ръка да я очернят и наклепат. Поговорката "Храни куче да те лае" важи точно за тая Борислава.

Коментирай

По стар ромски обичай

преди 7 години

по стар ромски обичай Джена я боли фара за сестрата, важно е Кристали да има

Коментирай

jenn

преди 7 години

На Анелия роклята е розовка, но Роксана се е барнала в чисто бял тоалет, също една по-безизвестна певачка, която интервюираха по Планета беше в бяла рокля, Емилия - с мръсно бяла/бежавка рокля ...

Коментирай

69

преди 7 години

До сега е хранила Пайнер сега ще храни и Канарите !!! Голям зор беше да разтикат Гино и сестра и да не провалят сделката и да натъжат свекървата !!!

Коментирай

1

преди 7 години

Защо говорите глупости?Орк. Кристали-??? Това са орк. Канари и за какви ромски обичаи говорите.

Коментирай

ана

преди 7 години

Джена има право да живее насаме със съпруга си.Обаче кофтито е,че ако сестра й е била така да се каже дясната й ръка зад кадър и сега така изведнъж и затръшват вратата-на момичето му е трябвало време да си стъпи на краката,да си намери работа,дом и т.н.Можеше да й осигурят работа в тази индустрия,вместо да работи за други хора например.Джена уж много се пенеше за отношенията със сестра й,а защо момичето го няма на сватбата й.Тя ли не я покани или сестрата не дойде?!А,Джена уж не искала да има нищо общо с Джино,а 100% е решила да смени името си,копирайки него.

Коментирай

Maca

преди 7 години

Сестра й може да й е помагала, може да е била до нея дълго време, но Джена не е длъжна да я издържа цял живот, нека са щастливи с Наско. Гледах епизода на "Автограф" от сватбата и намръщената й физиономия явно е била само за снимките. На видеото към последните 5-6 минути са с Наско и си личи колко се обичат. Между другото сестра й е пълно копие на майка й.

Коментирай

777

преди 7 години

Ами да облича наново роклята да слага ланеца и да си направи нови снимки

Коментирай

Ужас

преди 7 години

Без да я познавате защо коментирате момичето овце такива нали за това са сестри една кръв са трябва да се държат цял живат но българинът нали е прост и завистлив от къде да знае какво е обноски спрямо близките.

Коментирай

българинът

преди 7 години

Хей ужас на кого и за какво да завиждаме не ние а Атанас Стоев е изгонил сестра и да не му пречи на плановете ! Абсолютно си прав за роднинството но то за него няма значение всичко е пари !

Коментирай

bojeeee

преди 7 години

abe kvo rodninstvo da ne e dlajna da q izdarja cql jivot ? qvno vseki koito misli taka go izdarjat blizkitemu em moga samoda vi sajelqvam togava! na djena sestrai sam q vijdal na jivo v benzinostanciq bqha dvete sled u4astie rabotih tam moga da kaja 4e borislava e zakraglena debela,niska i otvratitelna nishto obshto s djena i nai loshoto e 4e dokato djena se darja na nivo borislava beshe super ligava slushashe nqkva muzika na slushalki i se ligaveshe i tancuvashe i sigorno beshe nadrusana tva otvratitelno sashtestvo ligavo borislava e dostata4no golqma da si izkarva parite sama djena ne e dlajna da q gleda!!!!!!!!!!

Коментирай

дрън

преди 7 години

Не е нужно някой да издържа друг в семейството,но не е и много коректно да я наритат Борислава от днес за утре.Както и да е.Минало е време,момичето сигурно се е устроило другаде.Скандалът много се раздухва из медиите.Обаче щом Борислава я няма на сватбата работата е ясна,нали?!Тя и Джена на фона на другите прилича малко на "опиянена" на сватбата си.

Коментирай

До Боже

преди 7 години

Първо се научи да пишеш неграмотно жалко същество разбирам че ти е по лесно на латиница тъп мързел жали себе си първо тогава другите.

Коментирай

Буби

преди 7 години

С тоя ланец, булята изби рибата ....Никак не е щастлива завалата-все като на тръни гледа .Канари ли, лястовици ли--няма лИбоф тука .....

Коментирай

Diqna

преди 7 години

Абе,това момиче на всички снимки сърдито гледа,а уж мноого щастлива била,хахаха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.