Джена пръсна 30 бона за парцалки в Дубай

https://hotarena.net/laifstail/djena-prasna-30-bona-za-parcalki-v-dubai HotArena.net
Джена пръсна 30 бона за парцалки в Дубай
Джена пръсна луди пари в Дубай. Чалга дивата остави повече от 30 бона за дрехи в мола в Дубай. Изпълнителката си взе одежди от най-скъпите и маркови магазини в емирството, научи HotArena.

Тя обиколи всички бутици и си избра няколко дрехи, чиято стойност на една от тях се равнява на едногодишната заплата на един средностатистически българин. Джена въобще не се посвени да похарчи колосална сума само и само да е в крак с модата.

Певицата е луда маниачка на тема дрехи и постоянно следи модните тенденции. Тя винаги пазарува от скъпите магазини, а и прави впечатление, че тоалети, с които се появява по участия, още ги няма в България. Това е така, защото чалгарката пазарува само от чужбина. Дрехите и аксесоарите, които изпълнителката на \"Химия\" си купи от Дубай, са на световноизвестна марка. С нея се обличат звезди от ранга на Лейди Гага, Риана, Дженифър Лопес и други.

През лятото певицата поработи яко и сега си харчи изкараните пачки. За нея не е проблем да оставя колосални суми в магазините, като се има предвид, че лапа по 5 бона на участие. Джена е в Дубай заедно със своя съпруг Атанас Стоев-младши. Малкият Канар бе плътно до жена си и я следваше във всеки един магазин. Наско със сигурност се е изморил от разходки из мола, но едва ли има избор, пише \"България днес\".

Двойката, която има и дете, реши да прекара няколко дни на топло и да събере тен. Джена и съпругът й отседнаха в един от най-тузарските хотели в Дубай.

20 Коментара

hei

преди 6 години

Kupqt si slynchevi ochila i im davat torbichka i byrzat da se snimat s neq, a vie pravite sychineniq po kartinka. Mnogo malko pevici dytjat na "markovi" parcali i Djena ne e edna ot tqh.

Коментирай

888

преди 6 години

Като погледне човек как е облечена на снимката му става ясно че " маркова" е само торбичката другото е цигания

Коментирай

Kofti

преди 6 години

ЗАЩО ДЕАКТИВИРАХТЕ КОМЕНТАРИТЕ ПОД ЛЪЖЛИВАТА СТАТИЯ ЗА БОТУШИТЕ НА ЕМАНУЕЛА? УДАРИХТЕ ДЪНОТО!

Коментирай

НЕ лъжете!

преди 6 години

за ботушите на YSL , за които говорихте че стрували 37000€ и Галена ги имала... ок няма проблем нека ги кма но ботушите струват 1400€. И Емануела ги има!

Коментирай

fff

преди 6 години

Егати селската снимка!!!!

Коментирай

Fir

преди 6 години

Дива селяния е това да се снимаш с торбичката пред магазина. Дори не споменавам вида и. И като си помисля, че тази пръчка има аудитория, която и се кефи...

Коментирай

Анна

преди 6 години

Изключително пошло ми изглежда да си купиш нещо на определена марка, и да се снимаш с торбето, като прословутите ботуши на Емануела/Галена... Супер смешно, само показва, че дадената жена не е свикнала с подобни покупки и гледа да се изфука... И какво се показва с това поведение... Само и единствено , че си загладняла за два маркови крема или парцала и им се радваш като циган..че на храна на задушница. Нарича се парвенющина...

Коментирай

:(

преди 6 години

Джена явно няма същите връзки в хотарена да ѝ спрат коментарите под статията.

Коментирай

:)

преди 6 години

По принцип всеки има право да се снима където и както поиска. Жената има възможности да си пазарува скъпи неща , не виждам нищо лошо в това, че се е снимала. Пошло и жалко е постоянно да гледаш в чуждата чиния и да коментираш кой колко има и какво показва.

Коментирай

Емануелооо, Галена има мъж , а ти само ебачи хаха :)))))

преди 6 години

Емануела няма нищо - нито мозък, нито красота, нито стил! Галена първа качи ботушите - факт. Ема отново закъсня хаха. Сигурно е имала “работа” в тоалетните на някоя чалготека....

Коментирай

Анна

преди 6 години

Защо, не може ли да се изказва мнение, както положително така и отрицателно...не целият свят е Русия и България или Арабските емирства , където показността и силикон са на мода.

Коментирай

преди 6 години

Имала пари - пазарувала. Добре, но нас какво ни засяга? Голям праз, голямо чудо!Аман от тъпи съчинения в стил "много богати, много велики".То не са някакви грозни чепици за няколко хиляди (дето после сума свирки трябва да направят, за да ги изплатят).Всеки божи ден ни занимавате с меркантилни патки, които се чудят с какъв парцал да се навлекат и още не видях нещо стилно.Боклуци.

Коментирай

ani

преди 6 години

pravi ste,hotarena-parzalI sa......4e I s laskavicko,da si li4i ot dale4e......

Коментирай

преди 6 години

Музикално неграмотна циганка.

Коментирай

преди 6 години

Българките отиват в Дубай не на пазар, а да изкарат някой долар. Знаем по какъв начин.

Коментирай

tc

преди 6 години

tazi i tq vze da se izlaga kato drugite prostitutki, vmesto da pomadrqva, 4e e semeina, zrqla jena. tctct

Коментирай

СЪСЕДКАТА

преди 6 години

Пръсна ли са й анала на таз ПРОСТИТУТКА! ВСИЧКИ ВСЕ САМИ ХОДЯТ НА ПОЧИВКА И ШОПИНГ В ДУБАЙ,БЕ.... ВСЕ САМИЧКИ!!! ЩО НЕ СНИМАТ СПОНСОРА НА КАКВО ПРИЛИЧА?

Коментирай

Hmmm

преди 6 години

Ама проверявайте преди да пишете - 8000 евро струват въпросните ботуши - www.ysl.com

Коментирай

Щастливеца

преди 6 години

Пътеписи от Разград до Дубай, през Катуница.

Коментирай

djino

преди 6 години

tazi i tq prevartq

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.