Джена прибра половин милион от сватбата си, но не беше щастлива (Кой вбеси булката)

https://hotarena.net/laifstail/djena-pribra-polovin-milion-ot-svatbata-si-no-ne-beshe-shtastliva HotArena.net
Джена прибра половин милион от сватбата си, но не беше щастлива (Кой вбеси булката)
Около половин милион е събрала от сватбата си Джена, коментираха гостите на светското събитие. Чалгарката се взе с Атанас Стоев-младши, син на шефа на оркестър \"Канарите\". Двамата подписаха в гражданското миналия петък, а се врекоха и в църква два дни по-късно, в неделя. Брачните клетви бяха последвани от купон с 300 гости в баровския хотел \"Санкт Петербург\" в Пловдив, научи HotArena.

По стара ромска традиция Джена и мъжът й отказаха да получават подаръци, а всеки от гостите трябваше да се отчете с колкото се може по-дебела пачка. Макар да не се знае колко точно са събраните пари, те едва ли са по-малко от половин милион, категорични бяха повечето от гостите.

Въпреки богатия урожай Джена не изглеждаше особено щастлива в началото на купона и час по час мяташе ядни погледи на свекърва си Надя. Причина за това беше пищната бяла булчинска рокля, обсипана с диаманти \"Сваровски\", която новата роднина на чалгарката беше надянала за празненството, все едно самата тя е булка.

Макар и видно ядосана, Джена не каза и дума срещу свекърва си, но работата свършиха кибици от съседния пред църквата блок.

\"Как не я е срам! Възрастна жена, а не познава обичаите. На сватба никой не може да е в бяло освен булката\", шушукаха любопитни съседи пред църквата, снимайки лимузината на булката с телефоните си.

Ситуацията се разведри чак когато Надя се усети за гафа и смени тоалета си. И свекървата, и мъжът й се изказаха много ласкаво за новата снаха.
\"Откакто е влязла в дома ни, ни нарича майко и татко. Вече си имаме дъщеря\", развълнуван сподели таткото на Наско - старият Канар Атанас Стоев насред тържеството.

То започна традиционно в дома на семейството на Наско в Катуница, като младоженците минаха по бял килим, окъпан с розови листенца. След което продължи с церемонията в храма и след това избухна с 300 гости в ресторанта на хотел \"Санкт Петербург\". Собственикът и висш апаратчик от БСП Георги Гергов лично уважи празника с половинката си Вили. От своя страна Джена събра на маса най-личния отбор на \"Пайнер\" - фолквеличията Преслава, Глория, Есил Дюран, Мария, Емилия и Фики не спряха цяла нощ с танците, пише \"България Днес\".

Преслава не се отдели цяла нощ от колегата си Фики и пак даде повод за клюки из гилдията. Други отбелязаха липсата на Галена. Певицата се оказа извън списъка за гостите за сметка на колежката си Преслава, с която е тежко скарана, което породи поредната интрига. Заговори се, че Джена буквално предала смядовлийката, като поканила Преси на партито, въпреки че до последно Галена е трябвало да бъде предпочетената гостенка.

Зли езици коментираха, че Галена не е изпуснала кой знае какво, след като за сметка на елитните питиета и марковите тоалети по балкански двойката избра редена селска салата, луканки и печено агне за ВИП събитието.

13 Коментара

777

преди 7 години

По стара ромска традиция.............защо ромска,и Канарите ли са роми,хм не знаех!!!

Коментирай

888

преди 7 години

Да, и Джена, и Канарите, са роми.

Коментирай

а сестра и?

преди 7 години

Сестра и беше ли на сватбата, нали я изкарахте по-близка с Джино, а Джена отричаше?

Коментирай

Popa

преди 7 години

И на мен ми е интересно за сестра й. Преди беше залепена навдякъде за нея, като някаква табуретка изглежда. Кво стана с техните отношения, след интервюто на Джино? Май на Джена цял живот ще й тежи, че е не е поканила сестра си на сватбата.

Коментирай

тоя

преди 7 години

Глупости , Канарите със сигурност не са роми. Години наред бяхме съседи, сина ми и Малкия Наско отраснаха от деца заедно. Преди Хотарена да пише нещо не е лошо да направи проверка

Коментирай

777

преди 7 години

Да! На мен също ми направи впечатление роклята на свекървата, даже на някои от снимките се чудех коя е булката

Коментирай

999

преди 7 години

Джена е най намръщената булка която някой е виждал явно се е разтроила от това че никой не провали сватбата

Коментирай

1010

преди 7 години

Тя още много преди сватбата не изглеждаше щастлива- на всички снимки с Атанас стреля със злобен поглед, издаващ вътрешна неудовлетвореност, яд и всичко друго, но не и любов, и щастие по повод предстоящата си сватба...Тя се ожени напук на Джино и никога няма да бъде щастлива!

Коментирай

xaxaa

преди 7 години

abe mangal pros? ne se e ojenila na puk na oniq mangal djino! ti pros li si be ? nali ush djino i predlojil ako iskashe da se ojeni za nego shteshe da se ojeni za djino! shtom ne se e ojenila za nego zna4i ne i puka za toq ciganin! to e logichno vie maluumnili ste nemoga da razbera? djino i predloji tq mu otkaza! shtom mu e otkazala zna4i ne i dreme za mangala! nevijdam logika s tova koeto i pishesh 4e mu pravila na puk? xaxa :D nali tq sama go zarqza! ti tapanar li si nemoga da razbera kvi gluposti pishesh?

Коментирай

lili

преди 7 години

bulka -baba

Коментирай

Битовизми

преди 7 години

Намръщена, усмихната, каката си направи много добре сметката. Рехавата и кариера скоро съвсем ще загине; то и без това само покрай другия мангал и се чуваше името. Сега си оправи тотото, но и това си има цена. Жъ търпи и жъ мълчи.

Коментирай

жи гъ ибът

преди 7 години

Жи гъ ибе Канаря и же мълчи - няма усмивки

Коментирай

do xaxaa

преди 7 години

Egati tapia,prost,ograni4en i elementaren selianin- kakvi kuhi razsazdenia razda praznata ti 4utura....niama6 predstava ot psihologia,sigurno si tolkova grozen,kolkoto i prost,i negramoten......

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.