Джена заживя на село (Очаква ли дете)

7253
21 Февруари 2016, 11:00


Джена заряза столицата и се премести в Катуница в дома на Наско, за когото се сгоди по Коледа, научи HotArena. 

По всичко личи, че Джена е обичана снаха.

„Нашият син Атанас Стоев – младши вече има законна съпруга. Нашата прекрасна снаха Джена живее в нашия дом. Сватбата предстои през лятото“, споделя Надя Стоева.

Бъдещата свекърва допълва, че подготвят фолклорен албум на Джена с "Канарите", за да могат хората да чуят, че Джена пее прекрасно фолклорни песни.

Докато Джена изживява истинска любов, то по всичко личи, че бившият й годеник Джино не може да преживее раздялата си с фолк певицата, пише „Телеграф“.

„Бил съм заблуден през тези три години. Радвам се, че нещата се развалиха и всеки тръгна по своя път. Чух, че е бременна. Желая им щастие“, казва в интервю Джино. Джена обаче не очаква дете, категорични са от Пайнер.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lora до --
преди 2 години
-1
Лесно! Първо можеш да сключиш граждански брак, без сватба, а сватбата ти да е след време. Помисли, преди да говориш глупости!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Потрес
преди 2 години
0
Циганка мръсна с конски зъби. Открадна ми Насьо мустака С с малката пишка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
--
преди 2 години
-1
„Нашият син Атанас Стоев – младши вече има законна съпруга. Нашата прекрасна снаха Джена живее в нашия дом. Сватбата предстои през лятото“, споделя Надя Стоева." Отново чупите тъпометъра! Значи, той вече има ЗАКОННА съпруга, ама сватбата ПРЕДСТОИ през лятото. И като как е станала законна без да е имало сватба?!?... Поне сте забавни. Вашите писания трябва да се събират като тъпоумните бисери на кандидат-студентите...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нели
преди 2 години
-6
Не перифразирайте думите на Джино- той не казва,че не може да преживее раздялата си с Джена. Той не може да преживее,че е бил заблуден от нея 3 години! Мислел е,че любовта им е истинска,а се е оказало.че много набързо и с лека ръка е бил заменен с друг- чак скорострелни годеж и свадба на бившата му, решени в разстояние на 1-2 месеца..(докато с него е била 3 години). Джино се радва,че това се е случило рано,преди да се ожени той за Джена,а не след това, тя да покаже същността си,когато би било късно!..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
MM
преди 2 години
-7
Наско ще си хапе д-то с лъжливото овчарче - Джена! Джино трябва да се радва, че се е отървал от такова долно същество! Абе, много се изложи тая овца!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени