Джерард Бътлър фучи на червено из София

2259
30 Септември 2016, 13:31Джерард Бътлър никак не обича да спазва правила. Дори, когато става въпрос за движението на пътя, научи HotArena.


Актьорът е бил засечен да фучи с колело в центъра на София, без да обръща внимание на факта, че нарушава правилника и поставя в опасност себе си и шофьорите на автомобили.


Преди дни той е засечен на кръстовището на столичните булеварди „Цар Освободител” и „Георги Раковски”, където, вместо да изчака да светне зелено, тръгна на червено, докато пешеходците чинно стояха на място.


Явно фактът, че е час пик бе изразходвал търпението на шофьора.

Самият Джерард Бътлър не отрази особено и факта, че ядосани шофьори му натискаха клаксони, както и че е отнесъл не една благословия от тях.

Както е известно, шотландецът е в България за снимките на филма „Убиец на ловци”, в който играе ролята на Джон Глос, който спасява света от Трета световна война.

Снимките се провеждат в София и Варна, а в морската столица актьорът дори се снима на кораб, на който се развяваше руски флаг.

В свободното си време, холивудската звезда предпочита да се разхожда из София, радвайки се на хубавото време. Бътлър, който е и фен на кучетата, се впускаше да си общува с различни момичета докато е в парка.

Актьорът е известен още и като страстен фен на моторите, но често оставя любимия си „Харли Дейвидсън”, за да кара колело, с което да се поддържа във форма. Така например, миналия месец, той е забелязан да кара колело в Лондон.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени