Джийсън: Аз съм тиквеник! (Подробности за тежкото му битие)

1618
08 Януари 2014, 16:00


С избора си да бъде напълно самостоятелен, макар и близо до родителите си, Джийсън се е сблъскал с много трудности през своя живот, различни обрати и нови начала, разбра HotArena.net.

 

Останал е с впечатление, че хората ще го запомнят като психично болен, след участието му в „Биг Брадър ол старс“, където подлуди Златки и компания. Той обяснява, че преди влизането в подобен формат се попълват психотестове, състоящи се от 30 страници.

 

Следователно – в шоуто няма как да бъде допуснат психично болен човек.

 

Той е смятал, че трябва да даде някакво съдържание на продукцията и е предпочел да бъде предизвикателен, вместо да търка пода или пък да лежи по цял ден.

 

Сега Jeason подготвя нов албум, тъй като е събрал достатъчно авторски парчета, които да включи в него.

 

Механизмът на реалити шоутата според него са на следния принцип „Взимат те, взимат каквото трябва от теб, след което те оставят да се оправяш сам, буквално“. Търди, че участниците в подобни формати трябва да знаят как да се възползват от връхлетялата ги слава, но въпреки това на него му носи повече дивиденти от работата му като графичен дизайнер.

 

След завършването на гимназия, Людмил решил да кандидатства в икономическия университет в Свищов. Назубрил учебника по география, с изключение на две теми, една от които му се е паднала на изпита. Той изкарал 3,75 и все още таял надежда, че ще влезе, но заради лошата му диплома от училище, не успял.

 

Баща му опитал с връзки, но от институцията поискали дарение на компютър, за да влезе Jeason, и те се отказали.

 

След това го набутали в Югозападния университет в Благоевград. Изкарал два семестъра, докато таксата не скочила от 400 на 1000 лв. и певецът решил, че няма смисъл за толкова много пари да следва.

 

Тога го отвело до 9-месечна казарма в Горна Оряховица. По онези времена за малко щял да се ожени за момиче, но бързо се осъзнал, какъв гаф би сторил.

 

След това работил в различни сфери, но все още му лиспвало нещо. Решил да разгледа какви специалности предлагат за обучение в Германия и си избрал графичен дизайн. Трябвало да изготви портфоли с графики, както и тяхната защита. След всичките процедури и представянето, станали на крака да му ръкопляскат.

 

Освен учението, Jeason работил като склададжия. Баща му също е бил в Германия, но не е считал за редно да му иска пари. Дори преди да замине е изтеглил кредит в България, за който като са разбрали родителите му, са се разсърдили, че не е поискал от тях.

 

„Но аз съм си такъв тиквеник, който иска да си направи нещата сам и съм горд, че не съм разчитал на абсолютно никой. Много тежко ми беше, но ми се получиха нещата“, допълва още ексцентричният певец.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени