Джийсън на левия фронт? Вижте на какво е готов, за да се сдобие с продуцент!

1739
07 Декември 2013, 14:00


Изпълнителят Джийсън Брад Люис успя да направи луди и щастливи съквартирантите на „Биг Брадър“. Той се превърна във враг №1 за Златките и най-големият дразнител в Къщата. Така Людмил, както е истинското име на певеца, се надяваше да октие място в сърцата на зрителите и най-после да се сдобие с продуцент, разбра HotArena.net.

 

Преди  2 години, когато направи своя телевизионен дебют в музикалното шоу, Джийсън се наричаше просто Люси. Попаднал е по милост като 13-и участник в риалитито, кое е планирано за едва 12. Цигуларят Васко Василев, който бе един от менторите, го превърна в свое протеже и до последно го тикаше до финал. Връзката им остана и след шоуто, но звездата на Брад Люис така и не изгря, пише в. „Уикенд“.

 

Не след дълго Джийсън бе нарочен за почитател на мъжките ласки. Тръгна и слух , който го направи компаньонка в чужбина. „Бях в Германия, за да уча и работя няколко години. Когато се върнах от там, бях с толкова малко пари, че направо бе смешно да съм ги изкарвал в леглото. В джобовете си имах някакви си 5 български лева и 2 евро”, разказва лудият ексцентрик.

 

28-годишният певец родом е от  плевенското село – Тръстеник. Днес обаче се представя за гражданин на Плевен. Завършва гимназия, а след това заминава за Германия. Там работи и изплаща студентски кредит. Живее скромно и на моменти бедно. Прибира се у нас преди няколко години и продължава да се занимава със специалността си графичен дизайн. Сцената обаче го зове и той не устоява на изкушението да излезе на нея, когато стартира музикалния формат „X factor”.

 

„Майка ми и баща ми са модерни и отворени хора. Когато се заговори, че съм се продавал в Германия, мама ми звънна и много се смя. Даже се пошегува, че явно евтино съм се дал. Семейството ми е много разбрано и сплотено. Ние не сме като останалите и не ни интересува мнение на съседи и външни хора”, обяснява певецът.

 

Името си Людмил замества с псевдонима Джийсън Брад Люис, когато е на 16 и решава именно така да се изявява занапред. За него „Джийсън“ означава храброст, мъдрост. Значението на Брад Люис е много лично за него и крие дълбоки емоции от миналото, с които певецът още не иска да се раздели.

 

Людмил си е напълно нормален, просто играе дадена му от продуцентите роля. Самият той се надявал образът му да се хареса на зрителите. Уви, днес осъзнава, че е прекалил. Дори близките му приятели се колебаели дали не е изперкал.

 

Участието в Къщата на „Биг Брадър” му дава нова надежда за реализация. С хонорара си от предаването Джийсън планира да финансира ново парче, а славата от скандалите, които разигра,  да му помогне в търсенето на читави продуценти, които да форсират кариерата му.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени