Джили Джонсън - зашеметяваща и на 58

3234
27 Ноември 2011, 09:40


Като един от първите модели в бранша, Джили Джонсън е позирала повече пъти в различни степени на разсъблеченост, колкото може да си спомни.

 
 
Виждали сме я на рекламни билбордове, във вестници и списания, по телевизията. И всичко това преди повече от три десетилетия. Днес тя наближава 60 годишна възраст.
 

 
Поради тази причина, когато преди шест месеца, Джили бе поканена да позира отново за Janet Reger, тя направила това, която повечето жени на нейно място биха направили - паникьосала се."Веднага след като го обсъдих с мъжа ми и той се съгласи с това, че трябва да го направя, аз си помислих: О,Боже мой, какво правя?!", казва тя.


"Обадих се на моя личен треньор, който обикновено посещавам един път седмично и го ангажирах за три пъти седмично. Не можех да спя нощем. Чувствах се толкова нервна. Това не бяха емоциите, които изпитвах на времето преди сесия. Запитах се, защо на моята възраст се поставям в тази ситуация.", добавя тя.


Според нас, цялото това притеснение по никакъв начин не може да се каже, че е било нужно, визирайки брилянтния резултат от фотосесията й. Убедете се сами :)

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени