Джина Стоева цака Алисия с горещи снимки! (Била по-възрастна, но пък по-поддържана)

https://hotarena.net/laifstail/djina-stoeva-caka-alisiia-s-goreshti-snimki HotArena.net
Джина Стоева цака Алисия с горещи снимки! (Била по-възрастна, но пък по-поддържана)

Фолк фурията Джина Стоева напоследък счита за хоби правенето на всички онези действия, които биха подразнили колежката й Алисия, узна HotArena!

 

Скандалът между двете чалгаджийки поникна на пъпа на всички почитатели на „лекия“ жанр. За последствията от него обаче е рано да спрем да слушаме и четем.

 

Джина не спира да споделя свои разголени кадри в социалната мрежа, на които изглежда доста добре.

 

Критиците предполагат, че го прави с цел – да дразни Алисия. Идеята била късоподстриганата изпълнителка да покаже на съперницата си, че въпреки че напусна музикалната компания „Ара“, успява да се справя съвсем сама в намирането си на работни ангажименти, пише „България Днес“.

 

Искала и да натърти носа на по-младата Ася, че за годините си Джина имала много по-поддържана фигура.

 

 

12 Коментара

траверс

преди 8 години

Нито една нормална жена не би пуснала такива разголени кадри във фейсбука си, още повече застаряваща самотница... прилича на реклама на травеститско шоу цялата тази пошла голотия. Но като няма музикални проекти, мисли, че ще впечатли с голотия... Гнусна е гледката, предлагане на стара плът.

Коментирай

WoW

преди 8 години

Ася сякаш не си предлата старата плът и наоперирана муцуна?

Коментирай

656

преди 8 години

Tezi snimki na Djina ne sa ot sega. Kakvo pi6ete pak.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Сигурно я гони менопaузaтa и съвсем е изтрещялa!A може би е прихвaнaлa от новaтa си приятелкa Лозaновa,тaзи мaния постоянно дa си покaзвa циците и зaдникa във facebook.

Коментирай

Ай

преди 8 години

Хубавица е Джинка перушинка,да не вземе хляба на световно известната моделка от караджово,пловдивско?

Коментирай

tania

преди 8 години

Djina ima hubava figura-vidiahme ia vSARVAIVAR,bez foto6op,kade ste se meri sneia Alisia !!!

Коментирай

шоу

преди 8 години

Ася е на 32, пак да ти напомня , маймуняк! Смешно парче си с това стара била във всяка статия. Ти си стар/а и само можеш да мечтаеш за нейната фигура.

Коментирай

баба Джинка ще става порно звезда, Е, така да се изцепиш на 45 години в ФБука ...ха ха хаа

преди 8 години

Разбира ви главата , колкото свиня от кладенчова вода! Тази имала стегнато и поддържано тяло??? Някоя си пък цитира в Сървайвър .... Тя от вчера е участвала в Сървайвър... И да ви открехна , като медицинско лице..Колкото и да е стегнато едно тяло годините си казват думата, а именно: погледнете я в близък план- ръцете около лактите, гърба, раменете, ключиците и шията... Е, не можете да ме убедите! А, колкото до другото , определено има проблеми на емоционална основа.... дали е влязла в Менопауза или изпаднала в депресия..... жената има проблем и той е очевиден. Няма да коментирам постъпките и спрямо възрастта... те говорят сами! Джина или как се казваше там, излагаш се и то много!

Коментирай

опс

преди 8 години

Хубавица? Майтап ли си правиш? Недей така!

Коментирай

neeee

преди 8 години

Дреме и на пуловера на Алисия за баба Джинка.... Божееее, пишете глупости! Сигурна съм ,че дори не я отразява, нито ще се спре да прочете , каквото и да било за нея... Абсолютно!

Коментирай

Ааааа, О!

преди 8 години

Майко мила, тази е напълно изтрещяла! Да се смееш ли, да плачеш ли? : (

Коментирай

Смехурко

преди 8 години

Абе жена, пей не се събличай! Нали уж в пеенето ти е силата? Що се гологъзиш на този етап от живота си? Спри да се сравняваш с този и онзи!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.