Джина Стоева избухна: Жоро Илиев ме караше да се чувствам единствената жена! Коко Динев пък искаше да спи с мен! (ВИЖ ОЩЕ)

8445
01 Юли 2015, 18:13


Изпълнителката Джина Стоева бе предразположена да заговори отново за скандалното й напускане на „Ара“, призна нови подробности по казуса, узна HotArena!

Споделя, че през годините мнозина са останали разочаровани, защото са били пренебрегвани за сметка на на други толерирани изпълнители.

 

Недеоволна е и от фактът, че днес продуцентите прибират повече пари от певците, които все пак се и препитават с пеене.

 

„Случвало се е да пеем дори когато сме загубили близък човек или сме претърпели пътно произшествие. И на сцената не трябва да личи нищо“, оплаква се Джина в интервю за в. „Галерия“. Добавя също, че не са изчистили финансовите сметки с музикалната компания, от която отричат да има невзети от Стоева пари. Тя казва, че с напускането си, се е примирила, че тези пари няма да ги види. Не й се занимава да води дела, за да си вземе заслуженото.

 

След скандала с лансирането на Алисия, от който Тони Стораро излезе чист, Джина разкрива, че изпълнителят я е потърсил, за да стопят ледовете.

 

Сървайвърката споделя, че ако продуцентите й са били признали грешката си, тя е щяла да стопира раздуването на ситуацията. Но понеже те не са го направили, тя се е засегнала и избесняла още повече.

 

Отрича да води преговори с конкурентната фирма „Пайнер“, ще работи сама за себе си.

 

От близо една година Джина си има сериозен приятел. Радва се, че има човек до себе си, но още по-щастлива ще е ако занапред се разбират и си създадат семейство с деца.

 

Стоева не се притеснява, че вече й е късно да забременее, тъй като медицината доста е напреднала в тази насока.

 

Сървайвърката споделя, че Коко Динев се е опитвал да я сваля и да я вкара в леглото си в зората на кариерата й, когато се е налагало да пее в кръчмата му. Споделя, че бизнесменът винаги е обичал покрай него да има певици и че като цяло обича жените. Винаги се държал добре с дамите.

 

Стоева си спомня за кариерата си на певица през мутренските времена с носталгия.

 

„Тези хора са много ларж. Проблем не съм имала. Еми Стамболова ми е разказвала как са минавали коршуми покрай тях. Такова нещо не съм преживяла. На Жоро Илиев често съм пяла. Посреща те, целува ти ръка, кара те да се чувстваш единствената жена. На Илия Павлов също съм пяла“, отсича Джина.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Клозета
преди 2 години
0
УУУУУУУУ КЛОЗЕТА КАК НЕ СЕ Е СЕТИЛА ДО СЕГА ДА СЕ ЩРАКНЕ ДО КОКО ДИНЕВ- ЕГАТИ СКАНДАЛНОТО ШЕ Е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 години
0
Те всичките - Кати, Еми Стамболова, Катя Близнакова (когато беше при Азис), Тони Димитрова, Сашка Васева, Кали и разни други знайни и незнайни треторазрядни певици все се изкарват, че са били "ЕДИНСТВЕНАТА ЖЕНА ЗА ЖОРО ИЛИЕВ". Все с това живеят и 10 години след смъртта му го повтарят, когато човека вече го няма, за да отрече каквото и да било. Повече от ясно е, че само се опитват да привлекат внимание към отдавна умрелите си кариери и да засветят с отразена светлина, ама намерили с чия и с какво да се хвалят!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ай
преди 2 години
-2
Ако беше свестен човек, никога нямаше да сервира твзи глупости от миналото нито на Мая Илиева, нито на емилия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
опс пак изпълнения
преди 2 години
-8
Сетила се баба Джинка за деца! Ма, та ти навреме си се сетила, защо не почака още една годинка, съвсем да ти се дръпне мъзгата... Колко баба ми ще забременеее , толкова и ти. Почакай, колкото си чакала Касъмов .... Ех, този Касъмов ти пропиля живота, затова не можеш сега да си простиш на себе си, а търсиш вината в него... Заблудената оФ- ца се светнала, че трябва да се развива, да прави кариера и да ражда... Не си ли" малко " позакъсняла си мисля?!? След дъжд качулка и след сватба булка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баба Яга пак напомни за себе си. тази няма спирачки, ясно е
преди 2 години
-3
Доста трябва да са окъсали въжето, за да вдигат рейтинга на "Папараци" и в. Галерия, където подвизава не без известната политическа проститутка Кристина Патрашкова, щом канят баба Джинка през седмица. Явно до къде са стигнали ! То, кой ще отиде там да им гостува вече след , като поканени веднъж им изваждат черните ризи от А-Я и то украсени, за да има сензация и за рейтинг. Само тази пачавра закъсала, иска да привлече вниманието към себе си белким и се отвори парашута в работата. ха, да те видим сега колко си способна и какво можеш. Нали се би в гърдите, че някой ти пречел... Пречи ти мозъка си мисля... най-вече.... Повече от ясно стана , че си забавлявала мутрагените по онова време. Повече от ясно! Защо ли не се учудвам? Затова беше тази жлъч и помия по други хора, защото не можеш да постигнеш това, което те са постигнали... Мърша, бабушкера!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 2 години
-2
Джина яко ти хлопа дъската.Менопауза????А?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха хааааа
преди 2 години
-3
Dа, много жени по време на менопаузата превъртат и влизат в лудница.. Това е самата истина! Тази е на път...
то не е за смях дори
преди 2 години
-2
Неграмотни да са, колко да си неграмотни?!? Грозевааааааа ха ха хааа Не ти е за първи път тази излагация , нито ще ти е последен. Кой те набута, бе жена в този сайт? Бая свирки си отхвърлила, докато те назначат , такава неграмотна и необразована... Аз се чудя, защо ти допада Николета... Та, той "Господ не е скитач , а събирач!" Парцали , доде боклук има са домъкнали тук и в "Папараци" Доде БОКЛУК има! Като почнеш от Курволета , минеш през Калина Паскалева и свършиш с Патрашкова. Под конкурсен изпит да ви бяха събирали, да не бяха ви събрали такъв отбор "момиченца". Курватор пропаднал!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 2 години
-2
КУршуми, а не кОршуми.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
azz
преди 2 години
-1
Прости им! Те тия тука толкова си могат! Неграмотни са ги взели на работа, неграмотни им работят!
Зара
преди 2 години
-2
Ясно била си мутреса, и какво друго?? Извинявай защо така ненадейно започна да напомняш за себе си, и то не с песни и хитове а като плюеш по този и онзи и си вадиш кирливите ризи с кой и какво . Жалки женици.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баба Яга ,пак напомни за себе си
преди 2 години
-1
Тази дава хляб на пропадналото и с нищо НЕ интересно предаване "Папараци" И познайте вестника не на кой да е , а в. " Галерия" на политическата проститутка Кристина Патрашкова, белким някой се излъже да го купи . Трагедия сте всичките в този кръг...драпайки със зъби и нокти да оцелеете с цената да опетните имената на много хора... Долни проститутки!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени