Джина Стоева: Не искам да раждам секцио

https://hotarena.net/az-jenata/djina-stoeva-ne-iskam-da-rajdam-sekcio HotArena.net
Джина Стоева: Не искам да раждам секцио

Бъдещата мама Джина Стоева е твърдо решена да роди по нормален път. Въпреки че вече е на 20 години и подобно раждане е малко по-опасно за нея, певицата е щастлива и няма търпение да изживее цялото чудо на раждането, научи HotArena.


„Всичко е наред. Няма усложнения и проблеми, надявам се да е така и през останалите два месеца от бременността ми.


Искам да раждам по нормален път, а не със секцио”, разкрива изпълнителката.

Джина е твърдо решена да преживее целия процес, колкото и да е труден. И за разлика от някои свои колежки се надява да има леко раждане.

Самата изпълнителка се поддържа във форма с активни разходки, дори и в студеното време. Тя почти не слиза от Витоша, докъдето ходи във всеки удобен момент.


Благодарение на активните си тренировки Джина Стоева е възстановила добрата си форма. И не се притеснява, че може да се залежи и да рискува бременността си.

3 Коментара

Hotlaina

преди 7 години

"Въпреки че вече е на 20 години и подобно раждане е малко по-опасно за нея" - големи сте кухарници , друго не знам какво да допълня.

Коментирай

Оня

преди 7 години

Жените раждат момче или раждат момиче. Или близнаци. Секцио не раждат, ако ме разбирате :)

Коментирай

Сани В.

преди 7 години

Разсмя ме!Колко правилно и точно,ама на кого го обясняваш!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.