Джина Стоева пак избухна: Алисия, ти си лъжкиня! Родители, пазете децата си!

https://hotarena.net/laifstail/djina-stoeva-pak-izbuhna-alisiia-ti-si-lajkinia-roditeli-pazete-decata-si HotArena.net
Джина Стоева пак избухна: Алисия, ти си лъжкиня! Родители, пазете децата си!

Близо месец след избухналия скандал в Ара Мюзик, напрежението не само не е утихнало, но и ескалира, видя HotArena.

Обвиненията срещу Алисия от страна на колегите й продължават и все повече скандални факти излизат наяве.

 

Наскоро след дълго мълчание, Алисия все пак реши да проговори в тв предаване заедно с дуетния си партньор Тони Стораро. Певицата опита да се оправдае, отричайки обвиненията от страна на колежката си Джина Стоева.

 

Потресена от интервюто на Алисия, Стоева избухна за пореден път във Фейсбук. Ето какво разкри!

 

Алисия и Стораро са НЕ САМО СТРАХЛИВЦИ, А СА И ЛЪЖЦИ!!!

 

Скоро двамата изпълнители се появиха в ТВ предаване, където се опитаха от кумова срама да се оправдаят за случилото се, тъй като хората очакваха да чуят и другата страна, и също решиха да се „качат“ на гребена на скандала и да използват медията, за да промотират новият си дует.

 

Стораро говори само няколко секунди, в които каза, че сме записали дует, за който АЗ СЪМ ГО БИЛА ПОМОЛИЛА - ПЪЛНА ЛЪЖА! Предложението дойде от негова страна и после той постъпи подло спрямо мен. Страро не заслужава и секунда повече внимание. Чудя се, как е успял да постигне успехите, които има с цялата си несериозност?

 

Алисия пък БИЛА РАЗБРАЛА ЗА ДУЕТА МИ СЪС СТОРАРО, ЕДВА КОГАТО СЪМ ОБЯВИЛА В МЕДИИТЕ - ПЪЛНА ЛЪЖА! Техният дует е записан в началото на Февруари 2015г., тя информира продуцента си и той й казва за нашият записан дует със Стораро. Аз обявих, че съм самостоятелна, едва края на Април - почти 3 месеца, в които тя знае и потрива ръце със задоволство, че ще прецака колежката си.

 

И защо по дяволите, тя ще има привилегиите да прави на своя глава песни, които не са одобрени предварително от продуцента, а всички останали, трябва да чакаме одобрение на нашите проекти, поради, което те се проточват с месеци. Тук отново си личат слабостите на Виктор Касъмов към Алисия.

 

По време на същото интервю, ясно си личеше, колко добре е “подкована” от продуцента, какво точно да говори. За момент си помислих, че самият Виктор Касъмов говори. За последните 4 г. СЪМ БИЛА ИЗДАЛА 2 АЛБУМА, 1 ПРОМОЦИЯ (Алисия, не си си научила добре урока - 2 промоции са) И ЕДНО ДВД, за които обаче Виктор Касъмов не я е информирал, че тези представяния и продукти нямаше да се случат, ако не бях си финансирала сама по-голямата част от тях, да не кажа почти всичко.

 

И за капак, се опитаха да ме накарат и ТВ заснемането на промоцията на “THE BEST” - албума да си платя. Така че, съветвам Алисия да не коментира неща, с които не е запозната и да не се опитват да замазват с Виктор Касъмов, да не казвам кое.

 

Горката Алисия - няма албум за последните 4 г. Така е, но тя пък има нова песен на всеки 3 месеца, което й подсигурява да бъде актуална и да има участия. Ако Касъмови се грижеха да има работа за всички, нямаше да се надига това недоволство от страна на изпълнителите в Ара и Диапазон.

 

По повод твърдението ми, че Алисия се ползва с привилегии и относно усилената ротация на песните й (за сметка на всички останали изпълнители в Ара), тя подигравателно подхвърли, че нямала време да стои и да гледа кой колко го въртят по Фен Тв.

 

Да уточня: Не гледам тази телевизия много отдавна, точно поради тази причина. В ефира се въртят не само едни и същи изпълнители, а и едни и същи техни песни. Няма разнообразие, за разлика от конкурентната музикална ТВ.

 

С такава телевизионна и фирмена политика не виждам светло бъдеще.

 

От известно време насам обаче, назрява един по-сериозен проблем от казуса Джина, Стораро, Алисия и техните дуети. Къде е продуцента, защо се крие и защо “сваля” мое интервю от известен сайт? Защо такава медия позволява да бъде манипулирана, дали е зависима или е заплашена? Нима това е начинът да се \"затвори устата\" на някой? Целта ми не е война, целта ми е да се знае истината, да не се замазват нещата и да не се говорят лъжи. Ако искам да водя война, за 14 години са се натрупали достатъчно “оръжия”, така, че едва ли е разумно да дразниш въоръжен.

 

За жалост Музикалният бизнес в България е опорочен. Музикалният бизнес в цял свят е начин да печелиш добре с таланта си. В България обаче е начин да печели продуцента и да те прави зависим с некоректни договори. Не случайно има колежки и колеги, които се принуждават да спят с някакви хора, и то не по любов, а за да могат да вадят продукция и да държат актуално ниво.

 

Много тъжно!!! Много млади таланти \"отиват в кофата”, защото на продуцента не му се вадят пари да инвестира, той иска да взима, без да дава. Наивни и амбициозни млади хора и техните амбициозни родители - това е стръвта за продуцента. Той ще продължи да се възползва, докато има кой да му разрешава да го прави.

 

Когато 2000г. подписах договор с Ара, баща ми го прочете и ме нахока: “Затова ли учи 5 год. и имаш Висше образование, за да подпишеш такъв договор (тогава договорите бяха много по-благосклонни към изпълнителите, отколкото сега)?\" Аз му отговорих: “Татко, искам да пея!”

 

РОДИТЕЛИ, ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ!

27 Коментара

ели

преди 8 години

Абе жена не разбрали че драмата ти не ни интересува???Ако беше малко по умна и имаше някакъв поне малко умствен багаж нямаше да злобееш в разни пошли предавания,и да се хващаш за полите на хора за собствена изгода и по голяма защита!! Мандата ти на хитова певица отдавна изтече и е време се примириш!!

Коментирай

desislava

преди 8 години

Haide na taq pak nqkoi drug i e vinoven,kogato ot nqkoi nestava nishto kakvoto i da pravi si ostava sashtiq!

Коментирай

Мария

преди 8 години

Ох, ще се разплача! Тази Джина е една такова недоразумение, че направо не си струва да я коментираш.

Коментирай

Olee

преди 8 години

Абе Дженооо, жена на 50 години си,защо се излагаш. Толкова ли си нямаш друга работа. Може пък критическата да е виновна, не знам. Нищо обаче бр оправдава махленското ти поведение. Хленчене, мънкане, цвилене и пищене, ей т'ва си ти !! Захапала си тази така безинтересна вече за хората тема, че и не пускаш. Не ставаш пи-малко безлична така. Ако вкарваше подобен хъс в проектите си, до сега да си изкарала песен. Не да ревеш и дразниш. Не ти е виновна нито Ася, нито Тони, Мони, Бони или Цони, ти си си виновна.. Ква енергия изхаби а можеше да я вкараш в нещо яко.. Сопол. Като сопол си.

Коментирай

обективно

преди 8 години

Ама забелязвате ли как след първият "скандал" леля Джина СтоЛева наблъска личната си страница с един куп снимки от албуми ( горката "пренебрегната" иначе)..Яко се саморекламира..хах..и понеже нищо не постигна преди, сега пак се пробва.Вижте, че едва изпльоскала "фермана" (пореден) и хоооп...пак снимчици – с рокли, без рокли, по гол гъз, по цици...То не е самореклама, то не е чудо! И наистина толкова жалка и озлобена изглежда, опитвайки се да напомни за себе си чрез подпухналото си и повехнало лице, с овчето си излъчване на стара брант..я .. чрез тъпите ретро "песни", всички изпети с една и съща равна, безлична постановка на гласа..Дори на човек му става неудобно от всичко това... та чак жалко..а на нея как не и е неудобно,направо не знам!

Коментирай

ej

преди 8 години

джино дай хит стига се дърля с алисия ,тони и продуценти било какво било разбрахме ,4е си злобна завислива и недоволна ,хайде покажи и нещо положително

Коментирай

мъжът-жена пак се излага

преди 8 години

Оф, тая пък. Толкова неприятна женица. Гледай си провала бе жена, остави на мира Алисия и Стораро.

Коментирай

jenn

преди 8 години

на никого не му пука за твоите драми, Джина....................

Коментирай

леля Джина

преди 8 години

Скрий се простакесо, на никой не му дреме за твоето мнение! Залезе доста отдава и сега пак ти се иска да си популярна , ама не с лошо бе лельо Джина, така трупаш само негативи!

Коментирай

gnuslisia

преди 8 години

Песента на Алисия с Ангел също е записан под натиска на Касъмов.Самата Алисия в интервю сподели,че чула песента и искала да я запише,но й казали,че е вече заета от Ангел.И не се минало ден и Ангел и се обадил да запишатдуета двамата.Касъмов му се обадил с предложение да запише дуета с Алисия.Ами какво да каже момчето,иска не иска ще пее с дъртофела,щом шефа й тъпкач така казва,може ли някой да му противоречи.

Коментирай

до баба "Джинка"

преди 8 години

Добре си се постарала, да ти напишат стихотворението, защото ти си достатъчно тъпа и знаеш, че в този комерсиален свят твоите песни не вървят, колкото и жалко да звучи, ако беше малко по-умна и уверена в себе си, щеше да напуснеш през тези 14 години чакане и да намериш пътя и начина да се докажеш макар и сама. нали сама си плащала, тогава , каква е била причината да чакаш там? " Сетила се баба Мара, че и загорял лука". И кой лъже и кой не се чува какво говори да види??? И не изтърквай висшето си образование. В случая, то не ти прави добра услуга! Относно лъжите... """Да уточня: Не гледам тази телевизия много отдавна, точно поради тази причина. В ефира се въртят не само едни и същи изпълнители, а и едни и същи техни песни. Няма разнообразие, за разлика от конкурентната музикална ТВ."""" Е, как аджиба, без да гледаш тази телевизия, разбра кои песни и на кои изпълнители постоянно се въртяли??? Кой лъже , баба Десиславо?!? А , за креватните ТИ изпълнения с продуцента, отдавна сме чували и се знае..

Коментирай

ей , бабаке спри да се излагаш , стана за посмешище!

преди 8 години

Бабо Джино, коя е причината? Ревността ти към Касъмов или завистта ти към Алисия? От цялата статия, това си направих, като заключение..

Коментирай

абе, като не сте в час, защо драскате глупости

преди 8 години

Ангел даде цяло интервю относно тази песен и опроверга думите на Десислава...Каза в прав текст. Десислава манипулира с димите си , това не е истина, което казва... Така, че явно тази жена страда от раздвоение на личността.. Един ден каже, едно друг ден казва друго.. Но все върти около Алисия, защото вадела хитове. Е , отдели се и прави всеки ден хит, Кой ти е пречил и спирал?

Коментирай

да се сееш ли, да плачеш ли!

преди 8 години

Аз не познавам Алисия слушала съм нейни песни, и ми харесват. Звучат модерно. Но, ми се струва, че тази Джина има лично отношение към колежката си. Повече от очевидно е. Много се излага , а като я гледам от снимката не е малко момиче, нито млада жена... Защо, не вкара повече фантазия и да преработи тази отрицателна енергия в положителна и да създаде нещо продуктивно в личен и професионален план. Много рев, много сополи, а не е красиво, не говори добре за нея. Излага се, стара жена!

Коментирай

grin

преди 8 години

trudno se gradi ime i mnenie ee moeto be6e mnogo dobro za djina ,no sled tezi izlagacii vsy6nost si razkri istinskoto lice licemerna i zlobni4ka padna mnogo nisko

Коментирай

Bha-haaaa

преди 8 години

Някой пак е влязъл в някакъв измислен филм. Тази, от която децата трябва да се пазят е Най-Лончето, щото такъв лош пример дава на подрастващите...

Коментирай

хаха :*

преди 8 години

Тая малоумница няма ли кой да и затвори устата накрая,бе? Бахти грозната травеститка...много е силна ама само във фейсбук..и нещо не ми се вярва Т. Стораро да ти се моли на ТЕБ за дует хахахахахще ти се

Коментирай

Ай

преди 8 години

Ами като е толкова талантлива госпожица Джинка защо не започне да пее в конкурентната компания? Защо не основе собствена компания и не започне да продуцира?

Коментирай

polemski

преди 8 години

Защото не лапа пишки за парици като леля ти Ася.

Коментирай

Kris

преди 8 години

Да и затвори устата? Ама защо? На кой не му е удобна нейната истина?

Коментирай

Лелее

преди 8 години

Абе,Джино?! От къде тази злоба бе жено,какво си се захванала с Алисия? Ти нормална ли си? Сърди се на продуцента ти, защо е нужно да обиждаш и да пишеш такива глупости. Да не мислиш, че ако отидеш в Пайнер ще си номер 1,с пеене се пробива лелче... Направо супер долна си с тази помия дето изля.

Коментирай

Haha ай ти да не си й държала пишкит докато ги е лапала, та знаеш.

преди 8 години

Смешни сте? Едно време русата Златка така плюеше по Алисия за да добие малко слава,а сега й се извинява при всеки удобен момент,защото знае,че е лъгала. Така сега и кучето Джина прави. Мноооого грозно Джинке,по-долна стана и от Николета. Ама така е с неуспялите,изкарват си прехраната на гърба на талантливите...

Коментирай

Грешка,това е до полемски или там както се казва,извинявай ай

преди 8 години

Джаф джав

Коментирай

attitude

преди 8 години

Ох, мила Джина без грам ирония ти казвам, че съжалявам, че имаш толкова застояла кариера, но ти прекали. Твоите финални думи вече станаха банални. Престани, хората вече забравиха за скандала и ти отново го подхранваш. Не искала война, а просто да се знае истината. Напротив тона с който говориш и начина по който се изразяваш говорят за точно обратното. Значи страхливци били, защото не те отразявали и си мълчали, сега като излезнали да кажат истината и лъжци били. Хем искаш коментар от тях, хем като го получиш казваш "И те се яхната на гребена на войната" е, то май и ти не знаеш дали те сърби дали те боли. Никой не ми изглежда да се е яхнал, просто и аз на тяхно място не бих ти търпяла безпочвените обвинения. Всеки си има кариера и да се спасява КАКТО МОЖЕ, бе жена. Ти по-специална ли се чувстваш, че трябва да дойдат да ти искат разрешение. Не знам на кой свят си. Много зееш в профила ти, и много крайно се изказваше за Алисия пред Николета, но хората не са слепи. Смешна лелка!

Коментирай

бля-бля

преди 8 години

Още един пример за това колко успешна и добра е Алисия. Стораро е правил дуети не с една и две певици, но по някаква случайност винаги името на Алисия се замесва. Всички знойни и незнойни персони се захващат с нея, защото тя почти никога не ги отразява, знаят, че няма да ги настъпи и винаги ги носи на гърба си. Всеки си прави пиар с името й. Вече наистина ни писна. Милото момиче, колкото и да се старае да бяга от скандалите, постоянно я въвличат. Джина гръмна, после и Емануела пуска някакви намеци просташки типично нейн стил, после стана така, че цялата Ара, барабар с Диапазон са ощетени заради "КРАЛИЦА АЛИСИЯ" ставате за смях, бе хора. Фенка съм на Алисия и с голяма гордост го признавам, защото в нея виждам жена с качества. Взимам я за пример, но малко жени са такива, дори съм сигурна, че 90% от коментиращите я и плюещите я нямат нейното възпитание, сдържаност и класа, с която Алисия може да се похвали. СЪС СКАНДАЛ ВСЕКИ МОЖЕ. ТРУДНОТО Е ДА СИ ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН НА ХОРАТА, ДОРИ СЛЕД ГОДИНИ И ДОРИ БЕЗ СКАНДАЛ.

Коментирай

бля-бля

преди 8 години

И ДОРИ БЕЗ СКАНДАЛ.

Коментирай

тити

преди 8 години

Аман от тези гарги ,все някои им е виновен, а не виждат вината в себе си ,тъжно ми става като ги чета ,селски вечеринки посред бял ден ама толкоз им е акъла да се занимава със Стораро и със продуцентите какво е виновна Алисия като я предпочитат/без значение по какъв начин/ ,аман от дърти злобарки!Долни жени бе ,цяла година записвала дует и не го пуснала Алисия и е виновна,аман , от лизбииски номера

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.