Джина Стоева помпа силикони (Вижте колко кубика наля)

https://hotarena.net/az-jenata/djina-stoeva-pompa-silikoni HotArena.net
Джина Стоева помпа силикони (Вижте колко кубика наля)

Джина Стоева чупи рекорди с новия си силикон. Фолк певицата има огромно желание да се превърне в най-надарената звезда на поп фолка и по тази причина ляга под ножа, научи HotArena.


Изпълнителката, която неотдавна напусна „Ара мюзик“, си пусна снимки от операционната маса. И не пропусна да попита и феновете си, колко кубика точно да си сложи в пазвата.

375 cc или 475 cc? Това е въпросът“, пише Джина. Изпълнителката тотално шокира почитателите с намерението си да се тунингова, пише „България днес“.

Джина, която е и бивша състезателка по лека атлетика е известна като най-добре сложената фолк певица в Гилдията. Досега тя имаше сравнително малки импланти, но е решила да ги уголеми.

С интервенцията Джина Стоева се надява да успее да даде нова посока на кариерата си. Доскоро тя бе твърдо против всякакви интервенции, но след напускането на „Ара мюзик“, явно е решила, че е време за промени.

Фолк певицата си тръгна от компанията с обяснението, че в тази фирма коли и беси само Алисия. „Виктор Касъмов толерира единствено нея.“, заяви тогава изпълнителката.

След нея си тръгна и Емануела, която вече е в „Пайнер“, но Джина избра да играе соло. Изпълнителката явно се надява, че след като промени малко визията си, ще успее да вдигне и популярността си.

12 Коментара

Топалов хасан

преди 8 години

Дърт то свлачище

Коментирай

силвия

преди 8 години

мозък ако можеше......

Коментирай

222

преди 8 години

Отново глупости !!! Джина Стоева е с естествен бюст , това го знаят всички !!!А тая снимка е реклама ,хирургът ще се снима в неин клип !

Коментирай

э

преди 8 години

Ако е вярно, добре, защото ако не е , е един доста тъжен ход за привличане на внимание и би било тъжно да разчита, че след толкова години на неуспешна кариера, ще се наблъска с пластмаса и изведнъж всички ще припаднем като че ли не сме виждали вече гумени цомби и ще изпаднем в захлас. Би било като Андреа, която си мисли, че колкото по-малко умее да пее и колкото повече артистичност й липсва, толкова повече трябва да отвлича вниманието от този факт и да компенсира с гигантски тумори отпред, ама и свинска зурла да си пришие (което май вече е направила, защото новата й уста точно така изглежда), все тая и все е еднакво безинтересна и бозава.

Коментирай

kapa

преди 8 години

Eeh,hirurg da si v Balgaria...

Коментирай

Мария

преди 8 години

ЗАКОГА ДЖИНА?НАПРЕДНА ВЪЗРАСТТА.

Коментирай

до баба Джинка

преди 8 години

Никога не е късно човек да стане за посмешище! А, тази определено стана. Ако беше стойностна жена и певица, до сега щеше да създаде семейство, деца и успешна кариера. на 45 години в менопaуза да тръгнеш да слагаш силикон и да живееш с мисълта, че тепърва ще пробиваш с шоу бизнеса и професията е меко казано абсурдно. Жените на твоите години се радват на внучета.

Коментирай

да бе

преди 8 години

Доктор Енчев няма нужда от такава реклама още по-малко да се снима в клип на Джина Стоева. Просто е закъсняла с тунинга и всичко! След дъжд качулка и след сватба булка е Десислава Стоева.

Коментирай

Х

преди 8 години

Доктор Енчев - най некъдърниат бг пластичен хирург окипазил много млади момичета .. Не ходете никога при него

Коментирай

:)

преди 8 години

Не съм фенка на Джина Стоева, но тук виждам адски злобни коментари. Що за старомодно и елементарно мислене? Била остаряла, минало и времето, менопаузи бла бла. В стремеж да и избодете очите в момента й изписвате веждите, защото извода ми е, че вие след 40 ще се погребете живи. Една жена трябва да се старае да изглежда добре независимо на каква възраст е! Това, че една жена си слага силикон, не означава, че непременно ще го вади на показ и ще е вулгарно. Жената полага грижи за външния си вид, особено като известна личност, а и щом сега не се е почувствала добре в кожата си и има възможност да промени това, защо да не го направи? Под всякаква критика сте, разбирачи.

Коментирай

:)

преди 8 години

Za v momenta, i za v budeshte. Ustroiva li te otgovora? Tova, che ti v naprednata vuzrast (sled 38) bi sprqla da polagash griji za vunshniq si vid, ne ooznachava che i drugite jeni sa kato teb. Ne e nujno da sudish za drugite spored sebe si.

Коментирай

:)

преди 8 години

Malko e obidno sprqmo maika ti, da narichash Djina Stoeva po tozi nachin, zashtoto predpolagam, che maika ti ne e na 18?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.