Джина Стоева пострада при педикюристка! (Получи гнойна инфекция, ето как се е случило)

2110
16 Август 2014, 13:30


Попфолк певицата Джина Стоева за малко да окуцее заради некадърна педикюристка, научи репортер на HotArena.net.

 

Изпълнителката посетила един от най-добрите салони в София, където обаче съвсем наскоро били назначили нова „специалистка“ по нокти. Тя тъкмо била преминала обучение и за зла беда се паднала точно на Джина, пише в. „Всеки ден“.

 

Тя пък нямала идея, че предоставя краката си на грижите на дебютантка в тази сфера и въобще не предусещала какво предстои да се случи.

 

Момичето започнало да маха кожичките на Стоева и да отстранява мъртвите клетки по ходилата й. Правела го обаче с треперещи от вълнение ръце и на няколко пъти наранила Джина. Певицата от възпитание стиснала зъби и се направила, че всичко е наред. В един момент обаче дебютантката отрязала живеца на палеца й твърде дълбоко, че дори текнала кръв, а Стоева направо извикала от болка.

 

Въпреки бързо последвалата дезинфекция пръстът се инфектирал и набрал гной. Стигнало се дотам, че Джина трябвало да потърси медицинска помощ, за да се лекува спешно абцесът, преди той да стигне до костта. „От едно нищо и никакво разкрасяване за малко да стана инвалид, егати некадърницата! Сега кой знае колко време ще куцам!“, ядосвала се Джина.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени