Джина Стоева след избухналия скандал: Алисия и Тони Стораро са СТРАХЛИВЦИ

8003
01 Май 2015, 11:21


Редакторска плесница

 

Джина Стоева проговори надълго и нашироко за избухналия скандал в Ара и напускането й. Певицата открито разказа как Алисия е била толерирана през всичките години и как всъщност е започнало всичко, узна HotArena.

 

Тя не скри и разочарованието си от това, че нито Алисия, нито Тони Стораро са направили опит да се свържат с нея и да се изяснят след скандала.

 

„Те са страхливци! Страхуват се да се изправят лице в лице с проблема и ги е страх да кажат „Извинявай“, възмутена е Джина Стоева в интервю за „Всеки ден“.

 

Алисия като следващата Кати

 

Всъщност толерирането на Алисия от страна на двамата продуценти е започнало още преди много години, разкрива колежката й.

 

„Когато Алисия дойде във фирмата, аз вече имах един издаден албум и две години кариера зад гърба си. Тя тепърва прохождаше. Бяхме си много близки до момента, в който Виктор Касъмов не реши да я направи следващата Кати. Сякаш я бе облъчил да страни от нас и да не споделя нищо“, спомня си Джина Стоева.

 

И добавя, че това е практика на продуцента й – да спазва принципа

 

„Разделяй и владей“.

 

Подобни ситуации е имало и с другите изпълнители в Ара, Касъмов предпочитал да ги настройва един срещу друг. Той съвсем целенасочено толерирал Алисия, знаейки, че всички останали ще се озлобят срещу нея.

 

Стоева си спомня първия път, в който разбира, че е втора цедка в компанията. „Мой приятел се обадил във фирмата да ме покани за участие, а оттам го излъгали, че съм заета. Но пък, видиш ли, Алисия точно тогава била свободна и му я препоръчали. Това се случваше постоянно“, разкрива разочарованата певица.

 

И добавя, че именно това е и причината бившата на Ники Михайлов да има най-много участия от всички.

 

Нещо повече – в телевизията винаги нейните клипове се въртят повече от другите. „Ако за един час излъчват една моя песен, на Алисия ще гледаме две. А когато трябва да се избират песни за даден изпълнител, винаги тя е с предимство. Хитовете се дават на нея. Тя винаги е имала право да избира“, разкрива Джина Стоева.

 

И заключва, че предпочита да движи кариерата си сама, отколкото да бъде спъвана.


Стела Йорданова

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 3 години
0
Джина, хайде сега ще те видим какво ще направиш, като станеш самостоятелна. Да видим тогава кой ще те спъва и кой ще ти пречи..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
На калпав хуй, вълната му крива
преди 3 години
-1
Ама тая Стоева къде се пъне да се изказва. Тя не е втора или трета цигулка, тя е десетта глуха в Ара и 70-та сред останалите певици. Остаря пред очите ни, а няма нито един хит. Айде по-добре да си ходи и да приключва с опитите си за кариера.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
lol
преди 3 години
-2
Джина, сега цяла България разбра, защо Алисия ти е била в началото приятелка, а след това се е отдръпнала! Защото , както шефа на компанията, така и тя са те разбрали. що за човек си. И е постъпила абсолютно правилно. От такива хора , като теб- далече! Те са , като въглена, ако не те опарят, ще те очернят! И абсурдно е да твърдиш, че видиш ли Алисия си избирала песните, които са хитове... Крайно непрофесионално и просташко изказване! Няма изпълнител, който да знае, дали тази песен ще стане хит или НЕ. Хит я прави изпълнителя и феновете, едва след появата на песента. Факт! А, защо се вътрели песните по ФЕН ТВ 2/1 твоя, сама си отговори. Всеки иска да слуша музика, която му харесва. И хората задоволяват музикалните потребности и желания на феновете. И престани да се излагаш с тези изказвания, не ти отива на възрастта и УЖ опита, които си навъртяла!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Dani
преди 3 години
-5
За какво да ти се извиняват ма , Пача? Какво са ти длъжни? Ако си препрочетеш египетското писмо в профила и интервютата, които си дала в медийте, ще разбереш , ако имаш с какво ... кой на кого има да се извинява. Аз не прочетох една лоша приказка от другата певица за теб, нито от Тони. Продуцента ти също. Единствена ти тръгна да създаваш интриги, обиди, подмолни насъсквания на останалите Ви колежки. Хайде хората не са глупави, ако ти си. Виждат и преценяват капацитета ти. Чакала нашата четвърт век, някой да я омилостиви и да я забележи. Ами няма с какво. Всичко е комерс и всеки си гледа неговата сметка. Ако, чакаш някой да те покани, е ти май това си чакала... и си го намерила. Хайде, да те видим сама продуцентка сега , какво ще покажеш, и какво ще постигнеш. Нали си много кадърна! До сега са ти пречили
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 3 години
-5
Все съм очаквала, но така да се излага Десислава не съм очаквала. Е, как може да се изцепиш да кажеш в медийното пространство. " Алисия, Тони Стораро каза за теб, че не можеш да пееш". Ако това не интригантско и просташко-здраве му кажи. Имаш претенции, че си -някоя! Не, със всяко твое интервю се убедих, че си никоя. Достойните и кадърните хора, нито се държат по този начин, нито чакат милостиня. Ако беше толкова кадърна, за каквато се има и за каквато фенове И я оприличават, отдавна да е намерила пътя и да се е доказала. Когато стигнеш дъното и видиш , че нямаш никакъв шанс да изплуваш, започваш да изпускаш въздух.... Точно това се получи и с нея. Изпусна се, че дори замириса, овоня... Грозна картинка! По-надолу няма къде да слезеш , Десислава!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хм
преди 3 години
-5
Джина май със скандал иска да си поднови умрялата кариера.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами
преди 3 години
-5
Моля, напишете "Чашо моя"( егати заглавието) и ще се появи името на Орхан Мурад – клип означен като ретро попфолк..Виждам, че Джина е изпяла същата песен (съдя по заглавието)..Е, питам аз, защо, след като и е дадена доказана песен, изпята от толкова обичан и уважаван изпълнител, тя не я е изпяла така, че да получи популярност и голям успех?! Аз до вчера не знаех, че тя я е изпълнявала! Ами, извинете, но и Теодора като беше половинката шефа си, защо няма милиони гледания на песните си? Дори не я знам и тя въобще пее ли..какво пее..В шоубизнеса е така – старите отпадат и се заменят с нови и нови..Само ако е много талантлив ще се задържи по–дълго! В киното е същото– сексимволите остаряват и вече не играят ролята на изкусителки, а на майки на новите млади актриси, а някои дори и не получават предложения.Шоубизнеса е жесток, това е положението! Даже много ги е държал продуцента да кретат толкова време!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
777
преди 3 години
-30
То бива, бива на си фен на мастии. Ама, за да ги защитаваш да оплюваш свестни жени като Джина е грозна работа. Забрави Асето преди в мотел Галант какво я правиха...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
jenn
преди 3 години
-5
Някой да ми каже поне един хит или поне песен, с която Джина е популярна! Без да се заяждам. Аз се сещам за една нейна песен (не знам как се казва), която може би ми се е набила в главата, заради дългокосия мъж в клипа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
pppp
преди 3 години
-4
В предпенсионнa възрaст женaтa се сетилa,дa се рaзвивa сaмостоятелно и дa прaви циркове и пaнaйри.След,кaто отдaвнa си зaбелязaлa,че си вторa цедкa,зaщо не нaпуснa още тогaвa,a си търпялa 14 години?Ти сaмaтa кaзвaш,че когaто се е появилa Aлисия, вече си имaлa издaден aлбум и две години кaриерa,aми не можaли зa тези две години дa покaжеш нa продуцентите,че ти зaслужaвaш дa си привилегировaнaтa,a не някоя другa.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени