Джино бяга от правосъдието в САЩ! Лъже, че чака $1 млн. компенсация

https://hotarena.net/laifstail/djino-biaga-ot-pravosadieto-v-sasht-laje-che-chaka-1-mln-kompensaciia HotArena.net
Джино бяга от правосъдието в САЩ! Лъже, че чака $1 млн. компенсация
Симпатягата Джино напоследък отново се подвизава в родината, въпреки че се беше зарекъл да си остане в САЩ за постоянно. HotArena научи, че лъскавият ром Гино Ташев си е в България не покрай договорните си отношения с продуцентите на „ВИП Брадър“, както твърди, а за да се скатае от американското правосъдие. Причината е зловещото автомеле, което едва не му коства живота миналата пролет.

След като бе размазан с мотора си в Чикаго през май 2016-а, плейбоят се зарече да съди шофьорката на джипа, който го отнесе посред бял ден, за 1 млн. долара обезщетение. Оказва се обаче, че ситуацията не само няма да позволи на Джино да се облажи, а тъкмо напротив – той е заплашен да плаща огромни компенсации и дори да изкара време зад решетките.

Експертизата на инцидента доказала, че Бианкалана е бръмчал с мощната си машина със скорост над 80 мили в час (около 130 км), при това в градски условия. На всичкото отгоре нашенецът нямал книжка за правоуправление на мотор с мощност на 500 кубика, какъвто бил яхнал по време на катастрофата, пише \"Таблоид\".

Застрахователите на другата участничка в мелето изровили всички тези неприятни факти и се оказало, че джино не само няма право да иска обезщетение, но самият той трябва да плати колата на дамата, а го заплашват и до 18 месеца затвор за „заплаха за обществения ред“. По тази причина Бианкалана скоропостижно се прибра у нас, докато адвокатите му решат какво да правят с казуса. По всяка вероятност те ще се опитат да измъдрят извънсъдебно споразумение с шофьорката на джипа и брадърът ще трябва да се бръкне със солидна сума в зелената валута от порядъка на стотина хиляди долара.

6 Коментара

Тони

преди 6 години

тъп мангал , къде си тръгнал да се правиш на мъж , като не можеш да караш , че и с превишена скорост ? Това да не ти е Полски Тръмбеш бе бунак ! В Америка си има закони и те се спазват , какъвто и да си

Коментирай

Джино

преди 6 години

Джино джино скоро истината за теб ще лъсне, измислен героичо. Нито имаш бизнес в Чикаго, нито нищо. Часовниците и дрехите са ти фалшиви.

Коментирай

pitaite tia, koito znaiat

преди 6 години

Chakaite sega da vi obiasnia, shtoto mai tuka nikoi ne e bil v USA i hich ne e naiasno s poriadkite i pravilata tam. Ot tsialata istoria viarno e samo, che Djino e smotaniak. Ne se kazva Geno, a Georgi. I ne e mangal. BG onshtnostta vischko se znae, taka, che viarvam na tova. Taka, sled katastrofa, obiknoveno zasttrahovkata pokriva shtetite, kato tselata e, zastrahovkata na ediniat, da izkara drugiat vinoven, za da pokrie shtetite ot dvete strani. Ako Gino e imal zastrahovka niama smisal da se barka. Zastrahovkite shte se opraviat. Obiknoveno se stiga do tova, vsiaka zastrahovka da si pokrie shtetite na neiniat klient, kogato niama preki svideteli na katastrofata i ne mogat da kajat koi e vinoven. Vaprosnata dama, ako kara hubava kola, a ne trishka za 1,00-2,000 $ ne viarvam da niama zastrahovka. Sega za Gino, ne moga da tvardia dali e imal zastrahovka na motora ili ne, Mnogo pomiari se praviat na tarikati i karat bez zastrahovka, no zaradi tova shte grizne dravtseto samiat toi- na nego niama da mu se pokriat shtetite. I edinstvenoto za koeto moje da leji v zatvora e zaradi tova, che e karal bez knjka. Damata niama kak da ima lichni pretentsii finansovi kam Geno, ako neinoata zastrahovka e bila v red. V takav sluchai, zastrahovkata bezproblemno izplashta do 100, 000$. Ako tarsi poveche, triabva da zavede delo, no obiknoveno tia dela se gubiat. Ne viarvam matskata da e karala kola za edin milion i da tarsi poveche ot 100 000.

Коментирай

Професоре

преди 6 години

Тоз измамник е от Чикагската банда за измами с кредитни карти на покерджията , нима това не се знае от БРАДЪРИТЕ ?????

Коментирай

ehooooo

преди 6 години

zavist zavist ami ti koga shte stignesh do chiacgo che si tragnal djino da mislish koe my e istinsko koe falshivo ?????

Коментирай

simpatjaga????

преди 6 години

simpatjaga??? lajnjana tziganska tratka e toja mangal..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.