Джино бра голям срам заради фалшиви дрехи (Вижте как се изложи)

https://hotarena.net/lubopitno/djino-bra-goliam-sram-zaradi-falshivi-drehi HotArena.net
Джино бра голям срам заради фалшиви дрехи (Вижте как се изложи)

Джино бра голям срам заради фалшиви дрехи. Милионерът от САЩ, чието истинско име е Георги Ташев, се червил жестоко заради проблеми с облеклото, които го направили за смях пред съквартирантите, дочу HotArena.



Марковите дрешки на Джино бяха пратени на химическо, но му ги върнаха без етикетите“, коментира бивш съквартирант на участника, който вече е вън от шоуто. Когато видял, че дрехите му са без етикети, младежът попитал какво се е случило.



От „Биг Брадър“ отговорили, че тъй като дрехите са реплики на оригиналите, при химическото чистене са паднали етикетите. Някои от тях служителките все пак успели да спасят и дори ги сложили в джобовете на дрехите, ако иска младежът сам да ги зашие.



Когато разбрал, че номерът му е разкрит, младежът страшно много се разстроил. Нещо повече - историята с фалшивите нашивки го накарала да плаче пред всички.



После се съвзел и помолил историята да не се разкрива пред зрителите в тв ефира. „Разбира се, „ВИП Брадър“ се съобрази със срамната ситуация и не пуснаха нищо. Хората все пак му запазиха достойнството на този палячо“, със смях разказва за резила един от бившите съквартиранти, излязъл съвсем наскоро на свобода.

5 Коментара

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

Каква гнусна и тенденциозна статия! Само да ви светна разбирачи от Хотнюс, че на репликите етикетите са дори по-здраво зашити отколкото на оригиналът! Просто, защото повечето, които могат да си купят оригинал не робува на един етикет и не избиват комплекси с тези дрехи! Ама сте мухи лайнарки от класа!

Коментирай

персенк

преди 8 години

азбучна истина е, че драскачите на този сайт са тъпи, но сега наистина се уверих, че нямат грам мозък. едно е сигурно обаче, че парцалите с които сте облечени са от ИЛИЕНЦИ и етикетите им ще ги надживеят. аре като сте толкова умни, познайте защо ?

Коментирай

Точно......

преди 8 години

Занимават хората с етикетите на Джино!!Кой знае с какви помии са му почиствали дрехите!Не вярвам да не си ги е давал никога на химическо чистене до сега!Как в Америка не са му паднали етикетите......ахахаааааа! Смешници,стига писахте простотии! Качеството на дрехата,когато е фирмена,си личи,а то си личи!Хората носят дрехите заради удобството на качеството,а не заради етикета!Аз например режа ерикетите почти винаги,защото ме дразнят......ахахахааа!!

Коментирай

eli

преди 8 години

da vi osudi za kleveta,mizernici...padnali etiketite,tctctc...nqkoi gi e vzel da gi zashie na negovite...Jino s repliki,boje kakvi gluposti....to az ne nosq repliki,puk toi li.

Коментирай

Нормално

преди 8 години

Целия е циганин от горв до долу. Лъже за всичко, дори и коментатора му има 5 фалшиви профила. Вижте у фейсбука. Абслютен жалкар и мики маус!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.