Джино ограбен от леля си (Алчната родственица присвоила 200 000 лева на семейството му)

2951
30 Октомври 2015, 18:10


Жесток финансов шамар е понесъл Джино Бианкалана от свой близък човек, узна HotArena.

 

Съквартирантът от „ВИП Брадър” бил ошушкан почти до последния долар от собствената му леля в Америка, която с наглата си постъпка обрекла емигрантското семейство на глад и мизерия.

 

Джино или Гино Ташев, както е истинското име на младежа от Чикаго, бил само на 14 години, когато родителите му избрали да напуснат България и да търсят щастието в страната на неограничените възможности. Спрели се именно на Америка, тъй като отвъд Океана живеела леля на таткото на Джино, пише „Всеки ден“.

 

Роднината на семейството успяла да забегне още преди падането на режима на Тато и се устроила повече от добре. Жената разполагала с няколко апартамента, в един от които обещала да подслони семейство Ташев, докато таткото и майката на Джино си намерят работа.

 

Преди да поемат към Чикаго, родителите разпродали един-два имота и почти цялата си покъщнина, за да съберат достатъчно пари, които на първо време да подсигурят престоя им в третия по големина град в САЩ. Семейството тръгнало да следва американската си мечта с около 200 000 лева.

 

Таткото на Джино доверчиво поверил почти цялата сума на леля си. След доста години в гангстерския мегаполис възрастната жена обаче прихванала от триковете на местните банди и ограбила собствените си роднини. Присвоила си почти всичките пари и изгонила Джино, брат му и родителите им от апартамента си.

 

Останали едва ли не с джобни банкноти, емигрантите се нанесли в мизерна квартира.

 

Имало е дни, в които не сме имали какво да ядем. Стомахът ми е стържел от глад. Принуждавал съм се да ровя из контейнери с надеждата да измъкна от там някоя огризка, за да заситя глад. Докато си стъпим на крака, в продължение на месеци майка ми готвеше възможно най-евтината храна – макарони. Всяка вечер ни сервираше макарони с хляб”, признава за тежките години Бианкалана.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ggggg
преди 2 години
-1
И аз имам леля и чичо, които ми присвоиха много голяма сума пари след смъртта на баба ми. И двамата сега си купиха апартаменти, а аз съм на улицата без родители .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени