Джино се похвали: Вижте ме, купих си нов фалшив часовник и дънки на Зара за 30 лв. (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/djino-se-pohvali-vijte-me-kupih-si-nov-falshiv-chasovnik-i-danki-na-zara-za-30-lv HotArena.net
Джино се похвали: Вижте ме,  купих си нов фалшив часовник и дънки на Зара за 30 лв. (Снимки)
Джино е ходил на шопинг. Има нов фалшив часовник и нов чифт от любимите си дънки за 30 лв. - Зара имитация на Дискуерд, видя HotArena.

Брадърът Джино Бианкалана се изфука със снимки в профила си във Фейсбук, с което още веднъж показа, че е голям фен на ментетата.

Спряганият за милионер тираджия стана не веднъж за смях с изцепките си и напъните да демoнстрира стил и класа, с които да омайва софийските бръмчалки.

Джино се похвали преди време с телефон „Верту“, който уж струвал 12 хиляди долара, което в български лева надвишава 20 бона. Оказа се, че играчката е  купена за 100 долара от някоя барака на пазара.

Както първо HotArena писа и Мерцедесът на Джино се оказа най-обикновена S класа, при това „подсилена „ с газова уредба. Близки до Джино споделиха, че лепенката „Брабус“ е залепил самият брадър.

6 Коментара

Баба Ася от Вакарел

преди 8 години

Тва цигане не спря да се излага :D

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Ама се е научил да гледа кофти,да му се вдигне реномето на лошо момче.......хахаха,смешник!!!!Знаеме ги Бай Ганьовците из Америка.........

Коментирай

567

преди 8 години

Джино си е много добре вие мислете за себе си и си гледайте вашия живот не спряхте да го коментирате ама че сте жалки

Коментирай

Emiiiiiii....

преди 8 години

Kato e doshal da jivee v darjava,palna s evtini kurvi,pred koito nomerata mu minavat.....Zashto da ne se vaspolzva choveka.To ne e lud tozi deto qde banicata - lud e tozi deto mu q dava!

Коментирай

Malko kote

преди 8 години

tsigane, tsigane, ama kaka Nikolka mu se varza i legna s nego. Koi se izloji poveche? Ot Ronaldo na Gino. hahahah

Коментирай

не ни занимавайте с тоз мангал

преди 8 години

грозен циганин пу

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.