Джино се върна към живота, вече е на крака! (Подробности за състоянието му)

3179
06 Май 2016, 14:47


Джино прескочи трапа и този път се размина със смъртта, изправяйки се на крака след зверския удар с мотор, научи HotArena.


Бианкалана катастрофира с мощната машина на две колела в средата на миналия месец и само бързата намеса на лекарски екипи са го избавили от смъртта. Победителят от последния "ВИП Брадър" качи в социалната мрежа снимка на смачкания мотор, без да дава обяснения какво му се е случило и какво е състоянието му.


Феновете на бившия годеник на Джена започнаха да заливат стената му с молитви да се оправи и да няма сериозни последствия от удара. Последва медийно затъмнение и само се знаеше, че борбата за живота на Джино продължава.


Той прекара близо 20 дни в болница и му бяха направени шест животоспасяващи операции, без които вече можеше да не е между живите. Накрая молитвите бяха чути и благодарение на адекватната медицинска грижа, Бианкалана се е изправил на крака и вече се чувства значително по-добре. Предстои дълъг процес на възстановяване, в които ще се изясни и дали ще има трайни щети по тялото му.


Джино явно има свой ангел-хранител и още не му е писано да умре, защото това е вторият случай, в който той се разминава на косъм от гроба. Преди години той бе жертва на жесток побой в дискотека в Америка, след който едвам са го спасили. В резултат на кьотека има метални пластини в главата, а носът му едвам са го закрепили на мястото му, пише "Всеки ден".


 „Явно Господ го пази, защото два пъти прескача трапа, а това не е никак малко. Браво на Джино!”, коментират българи в САЩ.


Както HotArena писа, след като дошъл в съзнание, Джино започнал да размишлява защо пак му се е случила подобна трагедия. Тогава стигнал до заключението, че вероятно бившата му годеница Джена му е направила черна магия заради войната, която двмата си спретнаха в последните месеци.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени