Джизъса нае сватбената агентка на руските олигарси! Ето какво ще му струва 30 000 долара (+Пълни подробности за венчавката му с Есмер)

https://hotarena.net/pod-pricel/djizasa-nae-svatbenata-agentka-na-ruskite-oligarsi-eto-kakvo-shte-mu-struva-30-000-dolara HotArena.net
Джизъса нае сватбената агентка на руските олигарси! Ето какво ще му струва 30 000 долара (+Пълни подробности за венчавката му с Есмер)

Въпреки някои пречки, които се появиха пред Благой Георгиев за сватбата му с Есмер Омерова, бракът помежду им все пак ще го има, научи HotArena!

 

Нещо повече – футболистът на „Рубин” (Казан) онзи ден нае сватбен агент, който да организира церемонията. Човекът не е никак случаен – казва се Юлия Шакирова, дизайнер и флорист на сватбите и личните празници на руските олигарси, шоузвезди и политици, съобщава „Уикенд”.

 

Юлия Шакирова е най-известният и най-скъп сватбен агент и декоратор в Москва. Което навежда на мисълта, че след атентата срещу Колизеума Благой Георгиев все пак наистина е избрал да се бракува в столицата на Русия от срам, че в родината си ще бъде линчуван заради стъргането с монетка по древния амфитеатър в Рим.

 

Сред клиентите на Шакирова са Филип Киркиров, Йосиф Кобзон, Максим Галкин, а сред най-значимите й проекти са цветните аранжировки в Константиновския дворец в Санкт Петербург и във винарските изби на „Моет & Шардоне” в Еперне, Франция.

 

„Вече е готов проектът за нашата сватба. Много съм щастлива от този факт. Ще бъде най-красивата и уникална сватба, благодарение на Юлия Шакирова”, признава пред „Уикенд” младоженката Есмер.

 

Сватбата ще бъде изключително декорирана с цветя според сезона и задължително с орхидеи, които са любими на Омерова. Тя и Джизъса са получили от агентката 3D-скици на цялостната аранжировка за съдбовния им ден. Мястото, на което младоженците ще сключат брак и което още пазят в тайна, ще бъде обособено на няколко зони.

 

В Welcome-зоната гостите ще бъдат посрещани на по питие. В прес-зоната ще има специален кът за интервюта с младоженците тъй като ще бъдат поканени руски медии. За арт-зоната Шакирова ще създаде няколко фона в тон с цялостната концепция на сватбата, на които булката и Джизъса ще се снимат със своите гости.

 

В банкетната зона ще протечете самата сватба. Ще има и шоколадова зона, в която на специално обособени барове поканените на тържеството ще се черпят със сладкиши и бонбони за здраве на младото семейство. По първоначални сметки целият този лукс по декора и излишно разточителство ще струва на Георгиев най-малко 30 хил. долара.

 

„Уикенд” още разбра, че миналия месец Благой е опитал чрез влиятелни хора да наеме двореца „Евксиноград” във Варна. Посредниците обаче са му поискали цена, която на футболния милионер се е сторила фантастично висока. С лятната резиденция на Александър Батенберг, Фердинанд и Борис ІІІ окончателно са отпаднали всички набелязани варианта за българска сватба.

 

„От страна на Есмер на сватбата трябва да присъстват доста важни гости, за които пътуването до България не е било удачно. Заради това са решили да се оженят в Москва, още повече, че очакват да присъства и президента на Чечня Рамзан Кадиров, добави пиарът Атанас Лазаров, който е един от първите поканени на церемонията.

3 Коментара

не разбрах

преди 8 години

"Моет&Шардоне", Моет&Шандон, Списвачи&селяндури????

Коментирай

5555

преди 8 години

Този смешник си мисли, че с прехвалената си сватба ще направи някакво впечатление, а вече толкова опротивя на всички, че няма накъде.Хората са казали, гледай поведението на някой и може да му предскажеш бъдещетоЕ този след няколко годинки брак ще и натресе деца и на тази и ще се разделят.А иначе ще започне да и изневерява доста по-рано.След това вече ще е забравен разорен и още по-опротивял на всички, курвар безмозъчен, които е имал шанс в живота си, ама го е пропилял по курви и бохемски живот.

Коментирай

66666

преди 8 години

За твое сведение Благой досега няма с никой брак това ще му е първия така че неговори глупости

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.