Джизъса пак заряза жена си, столични бръмчалки забавляват неверника

2843
23 Февруари 2016, 15:00


Благо Джизъса се върна в България на секс туризъм. Любовта на футболиста и младата му съпруга Есмер бавно започна да угасва и на Благо пак му се прищяло да удари чуждо, дочу HotArena.

Само преди дни футболистът отново избяга от жена си и се върна в родината. Злите езици твърдят, че причина за скорошното му прибиране у нас били уговорки с различни момичета, които мачото зарибявал от Русия. Съпружеският живот очевидно много е доскучал на плейбоя и той тутакси пуснал пипала в социалната мрежа, където и без друго бил много актуален сред столичните бръмчалки, пише "Всеки ден".

„Няма нищо лошо в това, че е решил да си разнообрази живота. Щом му връзват – нека се забавлява“, защитават го негови близки.

Запознати твърдят, че разбирателството и добрият тон отдавна са напуснали семейното гнездо на Благо и Есмер. Футболистът с неприлична репутация използвал всяка удобна възможност да избяга от бременната си жена, за да разпива с приятели или да се отдава на ласките на чужди жени.

„Връзката им в момента се крепи само заради детето. Двамата са много различни и въобще не трябваше да се женят“, коментират помежду си близки до новоизлюпеното семейство.

Фактите сочат, че мачото действително отбягва жена си. Двамата не празнуваха заедно Деня на влюбените, а след един много тежък скандал Благо така разстроил Есмер, че тя беше махнала всичките им общи снимки от профилите си в социалната мрежа. Из светските среди веднага се заговори за предстоящ развод, но Есмер все пак успяла да убеди мъжа си да опитат да изгладят отношенията си в името на бъдещия наследник. Благо дълго мислил, но в крайна сметка преценил, че си струва да остане с нея. 

„Есмер много страда. Винаги й се е искало всичко да е идеално и направо се разкъсва отвътре, като гледа колко е незаинтересован мъжът й. Единственото, което получава от него на този етап, е финансова обезпеченост. Сякаш с пари се опитва да компенсира липсата на внимание и отношение“, възмущават се приятелките на Есмер. Видимо е, че възлюбената на футболиста по нищо не прилича на жизнена и щастлива бременна жена. На последните си снимки в социалната мрежа девойката изглежда тъжна и отчаяна. Колко дълго ще се задържи с фамилията му, е въпрос на догадки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vvvvvvvvvv
преди 2 години
0
Пълни глупости.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
така е
преди 2 години
-1
Благо се среща тайно с Николета в София. Засичали са ги да се целуват и награбват, и да заминават двамата в една посока.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 2 години
-1
А в очилцата отражение на седнала НЕбременна брюнетка се вижда. Лошо Седларов, лошо! :-D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени