Джизъса подкупва полицаи (Подробности + фото)

1870
21 Февруари 2016, 14:00


Бившият футболен национал бе спипан в нарушение – със зацапан регистрационен номер, на който цифрите не се четяха, видя HotArena.

Вместо да съставят акт за нарушение и да одрусат с глоба Благой Георгиев, столични полицаи си изпросиха автографи от него, видяха папараците на „Уикенд”.

Бившият национал беше в издънка, защото номерът на джипа му беше зацапан и цифрите не се виждаха. Джизъса винаги е чист, спретнат и изтупан по последна мода, но по отношение на автомобила си е голям мърляч.

В понеделник по обяд той профуча с беемвето си по централна столична улица и калното му возило тутакси привлече вниманието на патрулиращи органи на реда. Ченгетата го подгониха и когато го застигнаха, му подадоха сигнал да отбие и спре. В този момент те все още не подозираха кой е зад волана.

Гелосаният футболист се подчини на униформените. А щом изскочи от джипа, полицаите тутакси го разпознаха и решиха да му простят, задето кара със зацапана регистрационна табела. „Няма да ти създаваме проблеми, ама иди си измий колата. И ни дай по един автограф”, рекоха на женения в Русия халф двамината в патрулката. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени