Джони Деп се строполи фиркан на паважа (Видео)

2258
13 Октомври 2011, 15:15


През последните години лошото момче на Холивуд Джони Деп даваше сериозна заявка, че е станал отговорен съпруг и баща. Бурните му ексцесии останаха в миналото, а актьорът дори беше сочен като един от най-примерните родители в Холивуд.

 

 

Но лошите навици явно трудно умират и Джони отново влезе в новините с пияните си изцепки. По време на посещение на елитен бар в Холивуд, Деп решил да удари няколко чашки с приятели, но му се отворила глътка и забравил да спре да пие. На излизане от заведението тълпата почитатели, очакваща снимки и автографи била сюрпризирана от далеч по-голяма изненада.

 

 

Актьорът бил толкова пиян, дори не можел да си стои на краката и се строполил на земята. Гардовете на Деп разбира се веднага побързали да му покрият лицето и да го отнесат до колата, но междувременно не можаха да спрат актьора, който по доста цветист начин показа на феновете си, колко много се радва да ги види.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
преди 6 години
0
Ако съдя по клипа - това не са фенове, а стадо папараци, които само търсят компромати. Не мисля, че в случая реакцията на Деп е непредизвикана и смущаваща.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени