Джордж Клуни вбеси съседи с холивудски капризи

1984
22 Юли 2015, 11:44


Актьорът Джордж Клуни и съпругата му Амал вбесиха съседи с нахално поведение. Актьорът и жена му купиха имение в Бъркшир, но имат сериозен проблем с охраната, научи HotArena.


Звездите са поискали да сложат 18 наблюдателни камери на 6 метра височина около къщата. От общината са крайно несъгласни, тъй като са на мнение, че се нарушава спокойствието на останалите съседи.


Спорът се разразил след одобрението за строежа на басейн, къща за гости и кинотеатър, за които двойката е помолила. Заедно с това са поискали и монтирането на 18 камери на територията на имението.


Общината категорично е отказала да приеме идеята, с мотива, че останалите съседи ще бъдат с нарушено лично пространство. И въпреки че органите по сигурността са препоръчали мерките да бъдат одобрени, не е много вероятно това да се случи.


Все още текат договорки между семейство Клуни и общината, като според местните власти актьорът може спокойно да си реши въпроса като постави повече охранителни камери на по-ниски нива?


Някои от съседите на семейство Клуни също негодуват срещу холивудските капризи на актьора. Както е известно в Италия той е забранил дори да се доближават хора до неговата част от езерото Комо, или до района, в който живее.


А кметицата на селището дори постави обявления, че ще глоби всеки, който наруши спокойствието на Джордж Клуни. Холивудската звезда обаче не среща такава съпричастност и в Бъркшир, където е по-скоро обект на критики от сърдитите си съседи.

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.32 mb
total execution time: 80.64603805542 miliseconds
mysql execution time: 29.698133468628 milliseconds