Джорджано се отказа да става звезда, мие чинии в Гърция

1531
07 Август 2017, 15:48


Прочулият се като интернет сензация пишман певец Джорджано обърна гръб на музиката, узна HotArena.


Явно просветлението е ударила чудака от Стара Загора и той е осъзнал, че трябва да се сбогува с мечтите си за музикална кариера. Интересът към името му заглъхна също толкова бързо, колкото и се зароди. А сега Джорджано скита немил-недраг и дори е решил да емигрира, за да може да отцелее.


След като се завърна в родния си град не като успешен изпълнител, а като момче, което всички подиграват, Мирослав Стоянов е трябвало да се върне и към "обикновения" начин на живот. Намирането на работа, обаче се оказлао мисия невъзможна. Явно никой не е искал да го наеме, за да не си навлича непритяности.


Затова още в началото на летния сезон Джорджано стегнал куфарите за Гърция. Там той се подвизава като момче за всико в малка таверна. Основното му задължение е да мие чинии и сякаш не се спрамува да си го признае. Той е завърлиш ТОХ в родния си град и може да се каже, че работи по специалността си. Срещу къртовския труд по 10-12 часа на ден той прибира 750 евро. Работодателят му е уредил и квартира и заралията се чувства като истински паралия!


Сега Джорджано ще доизбута лятото в Аспровалта, където никой не го познава и не търпи подигравки, от каквито го скъсват у нас. А след това ще трябва отново да се върна на родна земя и да се опита да започне живота си на чисто, въпреки имиджа, който сам си изгради с цел лесна слава, пише "Таблоид".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени