Джорджано се размина на косъм от ПОБОЙ, издразни пияни младежи с участието си в Студентски град

https://hotarena.net/skandali/djordjano-se-razmina-na-kosam-ot-poboi-izdrazni-piiani-mladeji-s-uchastieto-si-v-studentski-grad HotArena.net
Джорджано се размина на косъм от ПОБОЙ, издразни пияни младежи с участието си в Студентски град

Ексцентричният участник от „ВИП брадър”, изявяващ се и като самозван певец в интернет, бе причакан и нападнат от пияни гамени след свое участие в Студентски град, научи HotArena.


Целта на „сбирката” след изявата на старозагореца в нощен клуб била да го ступат. Явно подразнени от незаслужената слава и като цяло дразнещия от образ на Мирослав, младежите решили да го свалят на земята по най-лесния начин – с малко кьотек.


Джорджи първо бил залят от куп псувни и обиди, на които се стърпял да не отговори, за да не си навлече още повече гнева на пияните гамени. Тази липса на реакция от негова страна явно е била разчетена като високомерие и довела до дъжд от юмруци, които залели нежния младеж, пише „България днес”.


„Тръгнаха да го блъскат и изсипаха куп обидни епитети по негов адрес. Ако не беше охраната наблизо да прекрати схватката, може би Джорджи сега щеше да лежи потрошен в болницата”, коментират свидетели на резила.


След тази неприятна случка, Мирослав бил доста стресиран и дори се замислял дали да ходи повече на участия. Скоро има запланувано друго в провинцията, но колебанията и притесненията за здравето си може да надделеят и да не отиде на предвидения „копон”.


„Той смята, че хората му се радват и е истинска звезда, а истината е, че повечето хора са около него, за да му се подиграват”, коментират близки на заблудения зевзек.


Но освен тези, които му се подиграват, не са малко и другите, които Джорджано успява толкова да ядоса, че да организира в социалните мрежи. Нападението над него в Студентски град не е било спонтанно, а предварително планирано.


Дори първоначалната идея е включвала още по-голям резил на старозагореца – да бъде изритан позорно от сцената на заведението. Единствено охраната е спряла намеренията на противниците на интернет „звездата”, но все пак са му дали да се разбере, че не е толкова обичан, колкото си мисли.


Джорджано съвсем е вирнал глава след участието си във „ВИП брадър” и смятал, че кариерата му тепърва ще се развива. Причина за това са собствениците на заведения, които склоняват да му цакат хонорар от 900 лева, за да имат шанс да му се подиграват.


След участието си в риалитито, Мирослав дори си е позволил наглостта да вдигне мизата си с няколко стотака. Това го подрежда до някои не толкова популярни чалгарки като Магда, които обаче имат години труд зад гърба си.


Тази наглост на ексцентрика разгневила още повече недоброжелателите, чиято негативна енергия се генерира в няколко тупаника по лицето и тялото на младежа от левия бряг.


„На млади българи с талант и амбиции не им се дава път и нямат лев, а на този клоун му се бутат повече пари, отколкото една учителка взима за месец. Срам и позор за България!”, коментират гневни в интернет.



Но все пак не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава.

2 Коментара

катерина кокс

преди 8 години

На млади българи с талант и амбиции не им се дава път и нямат лев, а на този клоун му се бутат повече пари, отколкото една учителка взима за месец. Срам и позор за България!” Но все пак не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава.............ПОВЕЧЕ КОМЕНТАРИ,СА ИЗЛИШНИ!

Коментирай

;))))))

преди 8 години

"Излишна"е и запетайката, която си поставила преди "са излишни"!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.