Джорджиа изпълзя от някъде и заля авера на Таки с нова порция интриги: Руския системно ми кръшкаше! (Точи се на Божинов)

https://hotarena.net/laifstail/djordjia-izpalzia-ot-niakade-i-zalia-avera-na-taki-s-nova-porciia-intrigi-ruskiia-sistemno-mi-krashkashe HotArena.net
Джорджиа изпълзя от някъде и заля авера на Таки с нова порция интриги: Руския системно ми кръшкаше! (Точи се на Божинов)

Забравената певица Джорджиа очевидно пак е решила да става актуална. За целта използва винаги работещия принцип - бъди жертва и оплюй бившия, узна HotArena!

 

Бившата съпруга на национала и заклет левскар Владо Гаджев – Лили, често се грижела за дъщеричката на новата си половинка – Кирил Киров - Кирчо Руския от певицата Джорджиа.

 

Соченият за наследник на Христофорос Аманатидис – Таки има малка щерка Алия, плод от връзката му с Десислава, както е истинското име на изпълнителката.

 

Руския често оставял детето под опеката на футболната съпруга Лили Гаджева.

 

„Не знам дали Киро и Лили са все още заедно, защото не го разпитвам за личния му живот, както и той мен. Нашата обща и единствена тема е детето ни – малката Али. Факт е обаче, че миналото лято се е случвало Лили Гаджева да се грижи за дъщеря ми, когато тя е при татко си.

 

Аз не мога да прекъсна връзката баща – дъщеря. Смятам, че той е неин родител и има пълното право да се грижи за нея. Вече не го ревнувам и съм спряла да се интересувам с коя жена дели покрив. Дори не знам дали все още е с бившата на Владимир Гаджев.

 

Наистина нямам представа дали Лили живее с Киро в момента, никога не съм виждала тази жена и не съм разговаряла с нея“, твърди Джорджиа пред „България Днес“.

 

И все пак – певицата не крие, че й е било трудно, когато е била с Руския. Преминала е през куп изпитания по време на брака им.

 

„Не мога да си изкривя душата и да лъжа – истината е, че той никога не ми е посягал, както се твърди в някои издания. Но ме нараняваше по много различни начини – системни изневери и куп други неприятно истории, за които не искам да си спомням.

 

В тези среди човек не може да бъде щастлив. Искрено се надявам това изпитание да ми е за урок и в бъдеще да ми се случи нещо хубаво“, заяви Десислава Георгиева.

 

Неотдавна стана ясно, че футболистът Валери Божинов е писал съобщения на певицата. Първоначално тя е подходила студено към мерака на спортиста, но сега се говори, че не е безразлична към него.

7 Коментара

хаха!!!!!!!

преди 8 години

Тая Лозанова не спира да следи бившия си мъж. Ами представи си че иска да си върне пак Алисия?! Едва ли би се вързал пак на тая свирка с празноглави жени да се занимава, вече яде попарата на Лозанова, едва ли пак ще се излъже с безмозъчна жена да се занимава а и жени които имитират че работят нещо бол и такива дето си търсят мъже с пари , за да си ги отглеждат също хахахха. Искаме Божинов и Алисия пак заедно!!!!!!!!!!!

Коментирай

Мария

преди 8 години

ИЗПЪЛЗЯ КАТО ЧЕРВЕЙ ОТ МУХЛЯСАЛАТА КВАРТИРА-ТИП МАЗЕНЦЕ.МИЗЕРИЯТА Я Е ОБВИЛА ОТВСЯКЪДЕ.

Коментирай

Да ма НЕ

преди 8 години

Ще си остане само с мерака за Божинов! :) Отвориха му се очите..

Коментирай

Iveto

преди 8 години

Kakvo losho e kazala mnogo umno si e otgovorila obache zaglavieto vi e vajno to prodava pulni gluposti pishete na snimkata e s Vlado arabadzhiev te bqha lubov kato po filmite tova i e lubovta

Коментирай

Мария

преди 8 години

Алисия заслужава нещо много, много по-добро от Божинов. Стига сте ги събирали. Може да са затоплили отношенията си - колко удобно за него, скара се с едната и отива при другата, но това е заради сина им. Той не заслужава втори шанс. Може да не е лош човек, но не е на интелектуалното и всякакво друго ниво на Алисия.

Коментирай

Женя

преди 8 години

Интрига не прочетохме в интервюто пък вие как го написахте

Коментирай

залязоха

преди 8 години

И тази се бори да съживи забравената си кариера, като се отърка в някой от "известните " коментирани на деня. Като Джина, Ивена и другите...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.