Джорджиа напомни за себе си, нападайки Светлана Василева: Безхарактерна е и няма собствено мнение!

https://hotarena.net/laifstail/djordjia-napomni-za-sebe-si-napadaiki-svetlana-vasileva-bezharakterna-e-i-niama-sobstveno-mnenie HotArena.net
Джорджиа напомни за себе си, нападайки Светлана Василева: Безхарактерна е и няма собствено мнение!

Джорджиа нахрани словесно и зад гърба Светлана Василева, с което най-накрая успя си излее гнева по моделката, заради афера с бившия мъж на брюнетката - Кирчо Руския, узна HotArenа.

               

Джорджиа, в качеството на не знаем като каква да я представим в родния шоубизнес, напомни за съществуването си и провала й като певица, на гърба на актуален персонаж.

 

Тя бе потърсена за интервю, сякаш личността и животът й представляват голяма обществена значимост, в което бе помолена от репортер към в. „Шоу“ да коментира и участниците във „ВИП Брадър“.

 

Според Десислава, както е истинското име на дамата, никой от известните не е влязъл в Къщата, за да покаже истинското си лице. Не е очаквала, че жена като Кичка Бодурова може да е такава самохвалка.

 

Катя и Здравко от „Ритон“ пък можело да бъдат по-обрани, а не да си вадят кирливите ризи в ефир. Страдали от голямо его, което идва в излишък, като тази констатация на експевицата сякаш се отнасяше не само до дуета, но и за останалите.

 

Една жена, чийто съпруг е работил с Луна, разказваше, че тя си е такава – доста странна. Не допускала в колата й да се слуша друга музика, освен нейните песни. Може да е доизперкала, след като парите й са изгорели в банката... Но правеше шоу“, отсича Джорджиа.

 

След бившата фолк звезда дойде ред и на Светлана Василева, към която Десислава има лично отношение и не таи особено добри чувства. Столична клюка гласеше, че Светлето е овършала бившия мъж на псевдо изпълнителката – Кирчо Руския.

 

Светлана Василева я познавам, тя си е такава. Безхарактерна, няма мнение, но не е лош човек“, заяви „елегантно“ Джорджия, с което изчерпа темата, макар че има още участници, които тя реши да лиши от коментар.

7 Коментара

xaxaxa

преди 8 години

Деса Травестита с увисналата цица.... маймуна ужас

Коментирай

Луди

преди 8 години

Е какво лошо е казала ? Съквартирантите също това казаха голяма работа ми такава си е Светлана няма характер . За никой не прочетох лошо коментиране , но хотарена веднага нападате като змии хората

Коментирай

Djordjiq me kefi

преди 8 години

Ha ha ha za kvo i vzeli intervi . E za tova de . Ot vas shto ne vzimat ha ha ha hotarena i klozeta lozanova mrazite vsichki . Vajno li e da si vseki den po saitovete s falshivi piqru kato Nikoleta i koq li ne za da si nqkoi ? Az slusham pesnite na Djordjiq pee unikalno i ima viziq . Sledq i profila da vidq dali shte vi nahrani uchtivo ha ha ha kak lichi namesata na Svirkoleta Lozanova i koi tq haresva i ne . Djordjiq i Alisiq sa i vragini samo che tq ne razbra, che samata Nikoleta si e vrag na sebe si kato se izlaga

Коментирай

hahahahah 2

преди 8 години

lubimoto mi e uvisnala cic ada q hvanesh taka I da izleze navsqkyde mejdu prystite Na taq svetla mejdi drugoto za kakvo I e sobstveno mnenie za neq e vajno da ima dobri sposobnosti v legloto .Az se 4udq dali dava otzad ,shtot ako I obyrnat hastara edin vid ako I cyfn ehastara posle ne moej da se sbnima po prashki ot oniq det sa amo vyjence minava otzad prez halkata , znae li nqkoi dali tva e pri4ibna da ne se perdashat v kafqvoto oko tiq modelki eroti4nite ?

Коментирай

Щоооо пък?

преди 8 години

Щоооо пък да се е провалила в музиката не разбрахме Джорджия? Спряла е да пее и това е провал за вас ? Има талант и хубави песни . Беше в грешна фирма .И щоо пък да иска да я пишете със Светлана и да напомняла за себе си??? Със Светла " Столицата" ??? До вчера си запълвахте страниците с нея и нейни колежки ся като не искат публичност момичетата взехте, че изплюхте злобата си . Пристрастни сте и всички знаем кой ви плаща и за кой само положително пишете . Тази статия е евтино съчинена и тъпее от злоба и хулене

Коментирай

а ва брат

преди 8 години

а коя по дяволите е Джорджиа?

Коментирай

sestro

преди 8 години

dgorgia e tazi ot snimkata nee li znaesh ,hvyrlqshe kamyni po narodnoto sybranie kato svalqha komunizma

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.