Джуджи пазари като мутреса (Харчи по 10 бона на месец)

https://hotarena.net/az-jenata/djudji-pazari-kato-mutresa HotArena.net
Джуджи пазари като мутреса (Харчи по 10 бона на месец)

Деляна Маринова - Джуджи прахосва по близо 10 бона всеки месец из магазините. Ко-водещата на Гала в „На кафе“ всяка седмица харчи по едно малко състояние за луксозни дрехи и обувки, научи HotArena.



Блондинката не жали средства, за да изглежда добре, а освен това обикаля моловете почти всеки ден. И редовно излиза с по някоя маркова дрешка от там.



Фетиш за Джуджи обаче се оказало бельото „Всяка седмица си купува ново бельо. И не говорим за чифт - два бикини или един сутиен. При нея бройките са поне по 8-9 от вид“, коментират я продавачки, сравнявайки Джуджи с мутреса, защото била фенка само на най-скъпите марки.



Самата Джуджи признава, че обича да харчи и има в дома си цяла стая само с обувки. Обожава да ги подрежда и да им се радва, пише „Всеки ден“.



Освен, че е популярна със скъпия си вкус, Джуджи напоследък е известна и с многобройните си имитации в „Като две капки вода“. Тв звездата споделя, че е много щастлива, че я харесват и не се скъпят на комплименти за представянето й във формата.


„Колкото и да ме плюят по медиите, че съм провал в шоуто, ето - хората по магазините ме оценяват“, доволна казвала Джуджи.

5 Коментара

oiuv

преди 9 години

Male,taq grozotiq.................i za kakvo harchi,kato kakvoto i da sloji e vse taq otvrat!! Kakvi uchastiq,kakvo chudo........nekadarnica,samo se izlaga!Dobre che ima tiq pari,a pokrai tqh i vrazkite s Halvadjian i Gala,inache...........xixiixixx,Hlqba ne e kadarna da si izkara sama,.......SMESHNIK!!

Коментирай

офф

преди 9 години

"Пазари"..Неграмотни сте!

Коментирай

Боби

преди 9 години

И аз ви оценявам. Вашето участие на сцената е моето време за тоалетната. Благодаря ви, Джуджи.

Коментирай

уф

преди 9 години

Нали, пълна простотия и излагане.

Коментирай

mimsi

преди 9 години

ЖуЖи е недоразумение

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.